.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Смъртта.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тук как пък никой не го е страх от смъртта...
    направо не ви вярвам...
    Без мен... Както казах, насирам се само ри самата мисъл за смърт- моята или на някой друг...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не, аз няма да се женя... Ще изпадна в див ужас , ако трябва да кажа нещо като "Докато смъртта ни раздели"...

Като мина курс по преодоляване на тоя ужас в някоя психиятрия, ще се вземем... И без тва баба каза, че съм стара мома...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Айде ше те жениме - и без тва в сф има една скинхед мацка(руса, 1ви номер коса, само един много дълъг кичур отпред), ще ви чифтосаме и почвате да правите ребелчета - серийно производство :>
    Иначе за смъртта не знам.. Тя е като хлебарките у нас - знам че я има ама избягвам да си мисля за нея, щото само ми става кофти от тва..
    П.С. късно вечер яко ям думи :> Едитнах го малко да се разбира за кво стаа въпрос :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Както и да я погледнем, смъртта си е смърт.
    Рано или късно ни стига, независимо какво правим и как живеем.
    Тялото на човека престава да функционира, душата му напуска материалния свят и отива в духовния. Аз вярвам, че след смъртта има друг живот, от който никой, за съжаление, не се е върнал, за да разкаже как е. Много хора, било то по време на операция и т.н., разкават, че са видели голяма светлина, разкават, че са видели тялото си. Интересно при тези, които са видели тялото си по време на операция е, че разказват точно това, което е ставало, понякога дори в детайли, което, според мен, е доказателство, че не лъжат.

Мега фен Аватара на quench
    Както казах вече - малко е тъпа темата! Тва е все едно да си скапваш деня като си мислиш,че ЕВЕНТУАЛНО шефът ти ще ти бие камшика. Или да не се жениш,защото има ъзможност да се разведеш. Нещата се случват и тва е!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Не искам да умирам.......
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Мега фен Аватара на quench
    Днеска дочетох Хайнлайновите "Звездни рейнджъри" - там военно-поелвите инженери имат такъв девиз: "Първо изкопаваме дупките,после лягаме в тях!". Циничен е,но е веселяшки - ето така гледайте на смъртта - и не я коментирайте повече,че току-виж ви потърсила.

И като казах това - сетих се за притчата за Смъртта и търговецът... И в Дамаск да отидеш - пак ще те открие...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Смъртта рано или късно ще дойде /дано да е по-късно де/... Един мой приятел загина преди две години заради една нелепа случка и много жалко, защото беше адски добра душа, но какво да се прави.
    Страх ме е от нея, не бих искала да умра преди да съм постигнала мечтите си и да съм си изживяла дните пълноценно /без да съм опитала някои неща/. Гледам да избягвам мисълта за края на моите дни...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Да съм честен - да страх ме е ... Но мисля че просто не е честно хората да си отиват на 30 години и то без да знаеш нищо ... Баща ми умря като полицай - беше убит пред РПУ то си -- Влезнал в колата и бил застрелян през седалката . Но никой не каза на майка ми как така е бил застрелян пред РПУ то и никой не е чул или видял нещо .... Това се случи преди 7 години и макар вече да не се разстроявам от от това пак ми е мноо гадно когато се сетя че дори не можах да го опозная добре И така смъртта е нещо обичайно , но понякога когато ти вземе любим човек ти се чудиш "Защо точно на мен, аз ли направих нещо ?!? " (Говоря от личен опит )

Няма да се плашите хора
    Наука и Техника
    Вече е роден човекът, който ще доживее до 1000 години
    Проф. Обри де Грей от Университета в Кеймбридж твърди, че най-късно до 2030 година ще бъде ликвидирано остаряването

Жените ще могат да раждат на 300 години, твърди ученият

Известният британски геронтолог, професорът от Кеймбридж Обри де Грей твърди, че развиващата се с бурни темпове биология в най-близко време ще успее да гарантира хилядолетна продължителност на човешкия живот. Британският учен е убеден, че първият човек, който ще проживее 1000 години, вече се е родил.

Ежедневно в света умират стотици хиляди хора, две трети от тях- от старост. Теоретичните разработки на един от водещите британски геронтолози обаче говорят за това, че човечеството вече е на пътя към безсмъртието. Според него, състоянието на микробиологията вече е такова, че след 30-40 години тя ще може да гарантира хилядолетната продължителност на живота. "Вече днес - твърди британският геронтолог- ние имаме реалната възможност да продължим живота с няколко стотин години, такива опити вече се правят със животни. След пет години ще започне експеримент с хора, а към 2030 година вече ще бъде поставена преграда пред стареенето на организма."

Професор де Грей е убеден, че първият човек, който ще доживее до 1000 години, вече се е родил. По какъв начин учените смятат да победят старостта? Експериментите с мишки показват - а мишият геном прилича на човешкия - че това може да стане чрез блокиране на делението на клетката и отстраняването от нея на ненужни и вредни прониквания. Загубените клетки, например в резултат на болестта Алцхаймер или Паркинсон- ще се заменят с нови. С помощта на стволово- клетъчната терапия ще се обновяват човешките органи. Такъв вид опити вече се провеждат в клинични условия. Още не сме се научили, обаче - отбелязва проф. де Грей, докрай да изчистваме клетката от "боклука" в нея, за да предотвратяваме стареенето на организма.

До този момент няма клинични методи, способни да победят стареенето, става ясно от интервюто с проф. де Грей. Трябва да се разработи до край много сложната клетъчно-стволова терапия и общата терапия, за да се реши този проблем. Някои аспекти от него вече са решени и преминават през клинични изпитания, но по-голямата част ще стане факт след не по-малко от 10 години в лабораторен вариант. А след 30-40 години или малко по-късно тези терапии ще започнат да се прилагат в практиката.

http://www.bgfactor.org/index_.php?c...d1870b6c1f6ada

Хиляда години не са ли ви достатъчни бе

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Няма да се плашите хора
    Наука и Техника
    Проф. Обри де Грей от Университета в Кеймбридж твърди, че най-късно до 2030 година ще бъде ликвидирано остаряването

Жените ще могат да раждат на 300 години, твърди ученият

Известният британски геронтолог, професорът от Кеймбридж Обри де Грей твърди, че развиващата се с бурни темпове биология в най-близко време ще успее да гарантира хилядолетна продължителност на човешкия живот. Британският учен е убеден, че първият човек, който ще проживее 1000 години, вече се е родил.

Ежедневно в света умират стотици хиляди хора, две трети от тях- от старост. Теоретичните разработки на един от водещите британски геронтолози обаче говорят за това, че човечеството вече е на пътя към безсмъртието. Според него, състоянието на микробиологията вече е такова, че след 30-40 години тя ще може да гарантира хилядолетната продължителност на живота. "Вече днес - твърди британският геронтолог- ние имаме реалната възможност да продължим живота с няколко стотин години, такива опити вече се правят със животни. След пет години ще започне експеримент с хора, а към 2030 година вече ще бъде поставена преграда пред стареенето на организма."

Професор де Грей е убеден, че първият човек, който ще доживее до 1000 години, вече се е родил. По какъв начин учените смятат да победят старостта? Експериментите с мишки показват - а мишият геном прилича на човешкия - че това може да стане чрез блокиране на делението на клетката и отстраняването от нея на ненужни и вредни прониквания. Загубените клетки, например в резултат на болестта Алцхаймер или Паркинсон- ще се заменят с нови. С помощта на стволово- клетъчната терапия ще се обновяват човешките органи. Такъв вид опити вече се провеждат в клинични условия. Още не сме се научили, обаче - отбелязва проф. де Грей, докрай да изчистваме клетката от "боклука" в нея, за да предотвратяваме стареенето на организма.

До този момент няма клинични методи, способни да победят стареенето, става ясно от интервюто с проф. де Грей. Трябва да се разработи до край много сложната клетъчно-стволова терапия и общата терапия, за да се реши този проблем. Някои аспекти от него вече са решени и преминават през клинични изпитания, но по-голямата част ще стане факт след не по-малко от 10 години в лабораторен вариант. А след 30-40 години или малко по-късно тези терапии ще започнат да се прилагат в практиката.

http://www.bgfactor.org/index_.php?c...d1870b6c1f6ada

Хиляда години не са ли ви достатъчни бе
    Всичко звучи прекрасно, но сигурно ще е достъпно само за супер-богатите.+това само си представи как ще се пренасели земята
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Всичко звучи прекрасно, но сигурно ще е достъпно само за супер-богатите.+това само си представи как ще се пренасели земята
    Ще е "победена" само естествената смърт. Нали затова са войните - да поддържат прираста на населението.

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    Ще е "победена" само естествената смърт. Нали затова са войните - да поддържат прираста на населението.
    Да де. Защо мислите че са измислени болести като рака, спина, високите сметки и лекарите

Голям фен Аватара на Ziezi
    Не ви е страх от смъртта,а?Хаха,браво,браво.. .Иска се доста смелост за това..Аз ли4но (съжалявам за тва 4,но ми се прееба коп4ето с 24-та буква от азбуката) съм бил два пъти близо до "нея" и си беше доста стращни4ко.Въпреки,4е бях по4ти в кома и двата пъти..
    Колкото до другото-не вярвам,4е същеествуват духове и подобни глупости,след смъртта си мъртъв и тва е!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Смърта е гадна не искам никога да умирам искам винаги да съм с моето семейство
    Но някой ден всички ще изллетим от тази земя (Колко трогателно )

Супер фен Аватара на NissaN
    Като умреш отиваш при Свети Петър,но ако не си му точно авер ще отидеш при Луцифер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си