- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Смъртта.
Без мен...Първоначално написано от exploitedteen
Както казах, насирам се само ри самата мисъл за смърт- моята или на някой друг...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не, аз няма да се женя... Ще изпадна в див ужас , ако трябва да кажа нещо като "Докато смъртта ни раздели"...
Като мина курс по преодоляване на тоя ужас в някоя психиятрия, ще се вземем... И без тва баба каза, че съм стара мома...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Айде ше те жениме - и без тва в сф има една скинхед мацка(руса, 1ви номер коса, само един много дълъг кичур отпред), ще ви чифтосаме и почвате да правите ребелчета - серийно производство :>
Иначе за смъртта не знам.. Тя е като хлебарките у нас - знам че я има ама избягвам да си мисля за нея, щото само ми става кофти от тва..
П.С. късно вечер яко ям думи :> Едитнах го малко да се разбира за кво стаа въпрос :>
Както и да я погледнем, смъртта си е смърт.
Рано или късно ни стига, независимо какво правим и как живеем.
Тялото на човека престава да функционира, душата му напуска материалния свят и отива в духовния. Аз вярвам, че след смъртта има друг живот, от който никой, за съжаление, не се е върнал, за да разкаже как е. Много хора, било то по време на операция и т.н., разкават, че са видели голяма светлина, разкават, че са видели тялото си. Интересно при тези, които са видели тялото си по време на операция е, че разказват точно това, което е ставало, понякога дори в детайли, което, според мен, е доказателство, че не лъжат.![]()
Както казах вече - малко е тъпа темата! Тва е все едно да си скапваш деня като си мислиш,че ЕВЕНТУАЛНО шефът ти ще ти бие камшика. Или да не се жениш,защото има ъзможност да се разведеш. Нещата се случват и тва е!
Днеска дочетох Хайнлайновите "Звездни рейнджъри" - там военно-поелвите инженери имат такъв девиз: "Първо изкопаваме дупките,после лягаме в тях!". Циничен е,но е веселяшки - ето така гледайте на смъртта - и не я коментирайте повече,че току-виж ви потърсила.
И като казах това - сетих се за притчата за Смъртта и търговецът... И в Дамаск да отидеш - пак ще те открие...
Смъртта рано или късно ще дойде /дано да е по-късно де/... Един мой приятел загина преди две години заради една нелепа случка и много жалко, защото беше адски добра душа, но какво да се прави.
Страх ме е от нея, не бих искала да умра преди да съм постигнала мечтите си и да съм си изживяла дните пълноценно /без да съм опитала някои неща/. Гледам да избягвам мисълта за края на моите дни...
Да съм честен - да страх ме е ... Но мисля че просто не е честно хората да си отиват на 30 години и то без да знаеш нищо ... Баща ми умря като полицай - беше убит пред РПУ то си -- Влезнал в колата и бил застрелян през седалката . Но никой не каза на майка ми как така е бил застрелян пред РПУ то и никой не е чул или видял нещо.... Това се случи преди 7 години и макар вече да не се разстроявам от от това пак ми е мноо гадно когато се сетя че дори не можах да го опозная добре
И така смъртта е нещо обичайно , но понякога когато ти вземе любим човек ти се чудиш "Защо точно на мен, аз ли направих нещо ?!? " (Говоря от личен опит )
Няма да се плашите хора![]()
Наука и Техника
Вече е роден човекът, който ще доживее до 1000 години
Проф. Обри де Грей от Университета в Кеймбридж твърди, че най-късно до 2030 година ще бъде ликвидирано остаряването
Жените ще могат да раждат на 300 години, твърди ученият
Вече е роден човекът, който ще доживее до 1000 години
Известният британски геронтолог, професорът от Кеймбридж Обри де Грей твърди, че развиващата се с бурни темпове биология в най-близко време ще успее да гарантира хилядолетна продължителност на човешкия живот. Британският учен е убеден, че първият човек, който ще проживее 1000 години, вече се е родил.
Ежедневно в света умират стотици хиляди хора, две трети от тях- от старост. Теоретичните разработки на един от водещите британски геронтолози обаче говорят за това, че човечеството вече е на пътя към безсмъртието. Според него, състоянието на микробиологията вече е такова, че след 30-40 години тя ще може да гарантира хилядолетната продължителност на живота. "Вече днес - твърди британският геронтолог- ние имаме реалната възможност да продължим живота с няколко стотин години, такива опити вече се правят със животни. След пет години ще започне експеримент с хора, а към 2030 година вече ще бъде поставена преграда пред стареенето на организма."
Професор де Грей е убеден, че първият човек, който ще доживее до 1000 години, вече се е родил. По какъв начин учените смятат да победят старостта? Експериментите с мишки показват - а мишият геном прилича на човешкия - че това може да стане чрез блокиране на делението на клетката и отстраняването от нея на ненужни и вредни прониквания. Загубените клетки, например в резултат на болестта Алцхаймер или Паркинсон- ще се заменят с нови. С помощта на стволово- клетъчната терапия ще се обновяват човешките органи. Такъв вид опити вече се провеждат в клинични условия. Още не сме се научили, обаче - отбелязва проф. де Грей, докрай да изчистваме клетката от "боклука" в нея, за да предотвратяваме стареенето на организма.
До този момент няма клинични методи, способни да победят стареенето, става ясно от интервюто с проф. де Грей. Трябва да се разработи до край много сложната клетъчно-стволова терапия и общата терапия, за да се реши този проблем. Някои аспекти от него вече са решени и преминават през клинични изпитания, но по-голямата част ще стане факт след не по-малко от 10 години в лабораторен вариант. А след 30-40 години или малко по-късно тези терапии ще започнат да се прилагат в практиката.
http://www.bgfactor.org/index_.php?c...d1870b6c1f6ada
Хиляда години не са ли ви достатъчни бе![]()
Всичко звучи прекрасно, но сигурно ще е достъпно само за супер-богатите.+това само си представи как ще се пренасели земятаПървоначално написано от OPEL
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ще е "победена" само естествената смърт. Нали затова са войните - да поддържат прираста на населението.Първоначално написано от Communist
![]()
Да де. Защо мислите че са измислени болести като рака, спина, високите сметки и лекаритеПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Не ви е страх от смъртта,а?Хаха,браво,браво.. .Иска се доста смелост за това..Аз ли4но (съжалявам за тва 4,но ми се прееба коп4ето с 24-та буква от азбуката) съм бил два пъти близо до "нея" и си беше доста стращни4ко.Въпреки,4е бях по4ти в кома и двата пъти..
Колкото до другото-не вярвам,4е същеествуват духове и подобни глупости,след смъртта си мъртъв и тва е!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Смърта е гадна не искам никога да умирам искам винаги да съм с моето семейство
Но някой ден всички ще изллетим от тази земя (Колко трогателно)
![]()
![]()
Като умреш отиваш при Свети Петър,но ако не си му точно авер ще отидеш при Луцифер.