- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Problem4e sas celulita i strite
abe macki svetnete me po vaprosa- koe e celulit i koe strii... az imam mai strii-edni takiva kato malki dulgi puknatinki po kojata na opredeleni mesta.. ama imam i nqkva mn gadna koja okolo bedrata-ne sam debela ama mi e mn orpusnata kojata i se nasabira kato portokal nqkva mn groznosram me e ot gadjeto mi daje
ako moje kajete mi nqkakav efikasen krem za protiv teq neshta i za cena gore dolu mn molq [-o<
Явно имаш и стрии и целулит. Стриите не се махат а целулита трудно семаха. Демек щото си отпусната смръдла ще си ги имаш вечно.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Zna4i striite sa ne6to koeto se polu4ava ot rqzka promqva na tegloto!Te da ti kaja nqma kak da iz4eznat za sajalenie.Li4no az se otturvah ot celulita s mnogo trenirovki,mnogo dvijenie.Tova e koeto moga da ti kaja az po temata trqbva da po4ne6 da se dviji6 pove4e i da ne dopuska6 drasti4ni promeni v tegloto si!
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Стриите не се махат? ..Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Махат се .. първо се отслабва, а стрите се махат с лазер ..
За целулита не знам ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
za celulita si pravi masaji s utaika ot kafe i moje da ti pomogne![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Да, с лазер всичко се маха, но не вярвам много потребтелки тук да могат да си го позволят особено ако стриите са много и са големи. Сумата става 4цифрена.Първоначално написано от Drak'thul
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“