.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Как?

laniru
    Guest

Как?

По принцип имам доста добър самоконтрол, за всичко. Успявам да си наложа да изглеждам спокойна дори тогава, когато съм изключително разтревожена или нервирана.
    В момента това ми е малко трудно. Има човек, когото изключително много харесвам (не искам да казвам по-силна дума), но за когото знам, че не ми отвръща със същото (не сме говорили по въпроса, просто знам). Хубаво, примирявам се, няма проблеми, всичко си минава и т.н. Да, ама не! По стечение на обстоятелствата се виждаме доста често - може да се каже, че сме приятели. Той ми се радва като на приятелка - прегръща ме, разрошва ми косата, такива работи. Аз му отвръщам със същото, но всеки път съм на крачка да използвам тази моментна физическа близост и да направя някоя глупост. Трудно ми е да се контролирам в негово присъствие. Понякога дотолкова изменям нормалното си поведение, че другите ми познати сигурно не биха ме познали. Разменяме си двусмислени реплики, държим се предизвикателно един с друг, но от негова страна това е за бъзика и вица, а от моя - съвсем не.
    Как успявате да си наложите да се държите нормално в такива случаи? И как забравяте цялата ситуация, ако приемем, че изпитвате значително по размер физическо и всякакво привличане към човек, когото не можете да имате, а се виждате всекидневно?

babyt0
    Guest
    v takiva situacii poprincip nikoga ne se kontroliram....ili po-to4no ne iskam da se kontroliram a naprao nalitam!a ti puk otkude si tolko sigurna 4e ne izpitva ni6to kum teb kato ne ti go e kazval li4no...men ako pita6 deistvai!!!uspeh

еми в такива ситуации е много трудно да се контролирам хах дори невъзможно,но в даден момент по4вам да си мисля 4е ако направя някоя глупост ще сложа край на вси4ко и за това се контролирам някак си,но сега съм решила да действам пък да става кфото ще

laniru
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babyt0
    v takiva situacii poprincip nikoga ne se kontroliram....ili po-to4no ne iskam da se kontroliram a naprao nalitam!a ti puk otkude si tolko sigurna 4e ne izpitva ni6to kum teb kato ne ti go e kazval li4no...men ako pita6 deistvai!!!uspeh
    Първо - благодаря
    Второ, да поясня - човекът си има приятелка, при това много сериозна -от трети лица знам, че е влюбен в нея. Е, тя отсъства от града ни от два-три месеца, но това не е от голямо значение.
    Та - затова мога да твърдя, че знам. Точно това положение сериозно ми лази по нервите! Може да се каже, че той флиртува с мен, често говорим (даже доста често - всеки ден по Интернет отиват поне едно 3 часа, а и на живо не се виждаме рядко, нали приятели се пишем)...но за него това най-вероятно е съвсем невинно забавление, което за мен не би било от значение, ако не мислех постоянно за него.

споко не си сама,и аз съм в подобна ситуация,мом4ето си има гадже а аз умирам за него хах но нз дали я оби4а,и сега съм решила да действам пък кфото ще да става,съветвам те поне да пробва6,нищо няма да загубиш

споко не си сама,и аз съм в подобна ситуация,мом4ето си има гадже а аз умирам за него хах но нз дали я оби4а,и сега съм решила да действам пък кфото ще да става,съветвам те поне да пробва6,нищо няма да загубиш Angel

Супер фен
    ЗАМИСЛИ се по въпроса дали трябва да си потискаш емоциите пък и кво толкова мойш да му направиш

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ЗАМИСЛИ се по въпроса дали трябва да си потискаш емоциите пък и кво толкова мойш да му направиш
    Ами да ... като искаш да се въздържиш , просто си го наумяваш че така тряба и се въздържаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си