.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    FiRe_LaDy
    Guest

Ne moga da jivq s misylta,che sym vinovna za vsichko az ...

Ne moga d aprodyljavam taka.Za vsichko vinq sebe si.Tolkova go obichah,a go naranih taka silno.Do skoro tyrseh greshkata si,no kogato se otkazah tq sama izleze na qve.Nai sluchaino edin den edna priqtleka mi kaza,zashto vsichko se e razvilo taka.Momcheto koeto obicham si misli che obicham drug i ne vqrva za chuvstvata mi ... kak da go nakaram da mi povqrva?Toi e kazal,che naistina mnogo si me haresva,no zaradi tova ne e s men.Ne moga da si prostq i az samata,che sam dopusnala i da si go pomisli dori.MOlq vi se kajete kakvo da pravq.Do sega mnogo pyti mu bqh dokazvala,che go obicham,no sega prosto nz kakvo da pravq.plss pomoshtt OBICHAM TE

Мега фен Аватара на koalka
    Ами незнам нещата как могат да се оправят,освен да говориш с него и да му кажеш какво наистина чувстваш,защото така много повече се измъчваш.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Поговори с него и му обясни,че момчето което обичаш е той
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    Поговори с него и му обясни,че момчето което обичаш е той
    Ами да .. отговора се състои в това изречение горе

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами незнам нещата как могат да се оправят,освен да говориш с него и да му кажеш какво наистина чувстваш,защото така много повече се измъчваш.

Супер фен

Re: Ne moga da jivq s misylta,che sym vinovna za vsichko az

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ne moga d aprodyljavam taka.Za vsichko vinq sebe si.Tolkova go obichah,a go naranih taka silno.Do skoro tyrseh greshkata si,no kogato se otkazah tq sama izleze na qve.Nai sluchaino edin den edna priqtleka mi kaza,zashto vsichko se e razvilo taka.Momcheto koeto obicham si misli che obicham drug i ne vqrva za chuvstvata mi ... kak da go nakaram da mi povqrva?Toi e kazal,che naistina mnogo si me haresva,no zaradi tova ne e s men.Ne moga da si prostq i az samata,che sam dopusnala i da si go pomisli dori.MOlq vi se kajete kakvo da pravq.Do sega mnogo pyti mu bqh dokazvala,che go obicham,no sega prosto nz kakvo da pravq.plss pomoshtt OBICHAM TE
    tva 4e nqkvo pi6leme ta kara se 4uvstva6 vinovna ne zna4i 4e si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си