- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък проблем, моля жи help, ако не съм мн досадна:)
Здравейте! Искам да ви се оплача.. извинявайте ако мн ви досаждам, но имам нужда от съвет. Днес бях вкъщи с приятеля си.. правихме си взаимно френска и такива готини работи, когато дойде времето д правим нали.. самия секс.. аз не бях достатъчно овлажнена и прецаках всичко, в смисъл презерватива се изхлузваше![]()
![]()
а преди това изпитах и оргазъм и бях възбудена и въобще през цялото време бях възбудена.. не знам защо така стана.. мн ме е страх той да не си е помислил нещо, че не може д ме задоволи или нещо от тоя сорт, обясних му всичко, каза 4е няма проблеми, че не съм прецакала нищо, но не знам дали не мисли именно това.. защо може да е станало така според вас? може ли д е нещо от това, че вчера ми свърши цикъла и примерно не съм била достатъчно овлажнена попринцип.. моля ви помогнете ми, не искам това да се повтори
(((((((
П.П. а може ли д е нещо от това, че съм леко в депресия и не се чувствам, 4е живея.. хмм.. пълноценен живот, ако мога така д се изразя.. като изключим единственото хубаво нещо в момента - именно приятелят ми..
Мила, ако презервативът се е изхлузвал, проблемът не е в теб, ами в него... Ако на него му е бил мек, от това се е изхлузил.Иначе не виждам как би могъл да се изхлузи... Ако ти не си достатъчно овлажнена, тогава презервативът ще се скъса, а не да се изхлузи. Виж, това за овлажняването не се притеснявай, от това че ти е свършил мензесът е. Нормално е. Карай го хубаво да те овлажнява при френската. Аз например, както пия противозачатъчни и не се овлажнявам добре от това, без френска и то обилна не мога да почна. Или трябва да има овлажнител, или той хубаво да си го наплюмчи, или аз на него. Ама това не ми пречи. Тъй че има по-зле от теб. Не се притеснявай, всичко си е ок. Нищо няма да си помисли момчето за тебе.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз съм SpAcE_LaDy междудругото, ама пиша като гост, защото нещо не ме приема форума с името ми.. нз що
Е да, слънце, обаче как влияе тва, 4е ми е свуршил вчера цикъла..? мн ме е страх тва д не се повтори, защото ще вземе верно д си помисли нещо гаджето..
Изхлузваше се, наистина бях суха.. така де, не бях овлажнена достатъчно.. но не е от него.. в крайна сметка прецаках всичко, махнахме презерватива и го довърших с френска.. дано тва нещо д не се повтори, направо ще умра..мерси много, мацко, з съвета.. много се радвам, че има разбрани и готини хора в тоя форум.. който е пълен с хора, които се базикат с проблемите н хората..супер готина мацка си, винаги като пиша някоя тема и ти жинаги ми помагаш, мерси мн
![]()
![]()
това е просто защото си се притеснявала , или просто си мислила за нещо не си била напълно отдадена. може и да не е в него вината. но и ти не си виновнанякой път стават такива работи
сигурна съм че др път всичко ще е наред. отпусни се и се наслаждавай на секса
![]()
Emi naslajdavah se.. daje sulzi mi potekoha ot udovolstvie kato izpitah orgazum.. no ne znam za6to ne bqh ovlajnena, moje bi naistina ne sum mislila samo z sexa.. ne znam.. dano d ne stava tva pove4e, 4e.. mersi mn z comment-4etata, cunki![]()
Ponqkoga pri misalta 4e idva sa6tinskata 4ast se pritesnqva6 ponqkoga osobeno ako ti e bilo za prav pat n avseki se slu4va ot pretisnenie e.
Emi ne.. ne mi e za 1-vi put, no dr put tva ne6to ne e stavalo.
ne znam, az si mislq, 4e moje bi sum bila leko otveqna po razni dr ne6ta, i dori d sum si mislila, 4e v glavata mi e bil samo momenta na frenskata.. t.e... momentite.. i momentite na sexa, qvno ne sa bili v glavata mi smao mislite z tva.. ne znam..
брей къф е тоя звяр гаджето ти беПървоначално написано от ~HeLLoU~
искам и аз такъф
\
/
Emi ulu4ila sum qvno
xexexe
Emi jelaq ti d si nameri6 takuv i ti
I o6te pove4e.. ne samo d go nameri6, ami i d si se obi4ate mn
pi6i tuk kato go nameri6
:P
P.S. ~HeLLoU~ - avtora na temata, sum az![]()
Не съм сигурна,че ти си виновна да изхлузването на презерватива...А и може би си изсъхнала,защото си се притеснила нещо,ако ти е било за пръв път и за това.
Мацинка, ся ще ти обясня за овлажняването. Когато ти свърши цикъла е най-малко. Когато ти настъпи овулацията е най-много, а когато ще ти идва също е малко. Е ест при полова възбуда се увеличава. Мен ми се е случвало изобщо да не мога да се овлажня, макар че съм възбудена и много ми се иска секс. Дори да ме задоволява с ръка и т.н. не става. Трябва той да си го навлажни със слюнка или мене със слюнка. И когато влезе веднъж, тогава вече почвам много да се овлажнявам. Тоест когато почнем да правим същинския секс. Това си е просто организъм, ти не можеш да контролираш секрецията на жлезите по лигавицата на влагалището. И никое момче няма да си помисли нищо лошо за теб. Това са дреболии, които изобщо не трябва да ти правят впечатление. Просто следващия път изобщо недей да мислиш за тоя случай. Отпусни се и да не ти пука. Пък ако пак се случи, знаеш как да действаш... Караш го да те овлажнява със слюнка и това е.![]()
![]()
Aha.. mersi mnogo, macko6tom kazva6, zna4i e taka
Tva mejdudrugoto ne go znaeh, mersi mnogo, nau4ih ne6to novo
Awe mn se u4udih, 6toto kakto ve4e kazah, bqh dooosta vazbudena i ne znam 6to.. ama qvno e ot tva, 4e mi e svur6il cikula. naistina bqh dosta suha, oba4e nie kato go pravim s prezervativ kak d se ovlajnq.. dokolkoto razbrah.. ako sum razbrala pravilno de.. ot tova koeto kaza.. mislq, 4e ti obqsni 4e se ovlajnqva6 kato zapo4nete istinskiq sex nali, oba4e kato ste bez prezervativ.. taka li e? 6toto nie sme sus kondom4eto i ne mojah d se ovlajnq..
leleee, sorry z lo6oto obqsnenie.. xaxa.. mn sum zle, sorrka z mnogoto povtoreniq
P.S. Koalka - ne mi be6e z purvi put, to4no z tva mn se udu4ih![]()
Стига с тези глупости-толкова много пъти съм отказвала да правя секс заради малко овлажняване или защото ме боли. до сега да са ме оставили 20 пъти ли? След като сте заедно в леглото трябва да сте наясно,че стават такива неща. Аз може да изпитам болка,да кървя,да съм суха,независимо от това какво ми е прилагал преди това се случва при по-продължителен секс да съм суха. на него може да му спадне,например ако се скараме за нещо,да свърши бързо или да не му се прави повече днес,защото е уморен. но това са нормални неща и не виждам защо единият трябва д се чувства зле,а другият да кажем да го обвинява. Случват се такива неща-не може всичко да е перфектно винаги. Приемате го и толкова. Другия път ще е по-добре и толкова.
Понеже го правя с презерватив ще ти кажа,че и тогава се овлжняваш след проникването. Обаче ако презервативите не са добре овлажнени след 30-40минути триене се получава ужасна сухота.И какво правя ли-или спираме за малко френска любов,или спираме със сексът и продължаваме по други начини!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Независимо дали го правите с презерватив или не, едно и също е- овлажняваш се повече след проникването. Така или иначе мъжете не се овлажняват от самосебе си, както жените, е освен там някакав секрет от купфировите жлези ли бяха, кви жлези бяха, ще те излъжа. Но той е пренебрежимо малък, даже при някои липсва почти. Така че като си с презерватив, още по-добре, защото самите презервативи си имат лубрикантчета на тях.
А и ние, както при Кремчето, макар че го правим без кондом, след повечко секс изсъхвам страшно много и или му казвам да свършва вече, или ми прави френска.
А бтв няма лошо да си купите по-нататък някое лубрикантче. Аз си имам едно, държа си го в чекмеджето и като ни потрябва и си го ползваме. Полезно е, за много неща става, дори като го задоволявам с ръка. Тя гинеколожката ми го беше препоръчала, защото аз пък много често се протривам от секс.
![]()
Aha, ami az poneje pravq sex ot ne mn dulgo.. mislq 4e iuli mesec tazi godina mi be6e z 1vi put i vse o6te ne sum osobeno opitna, zatova zadavam takiva glupavi vuprosi.. z koeto se izvinqvam.
A sega se izvinqvam, 4e 6te zadam poredniq ne osobeno umen vupros, no Chiana - pls kaji nqkakuv lubrikant, koito d si kupq i gore-dolu cenata..
Krem4eto, prava si.. i az taka si mislq.. mnogo ti blagodaria z komentar4etata, koito napisa. Mn 10x na vsi4ki vi![]()
Ами моят се казва Man's best lubricant, от сексшопа си го взех, 14 лв, ама е малка бутилка. Ама то ти отива много време да си го ползваш. Аз от половин год го ползвам моя и имам още доста. Щото не го ползвам мн често. Става за анален и вагинален. И беше най-евтиния. Другите са над 20 кинта. Ммм то май имало някакъв, дето го продавали по аптеките и бил евтин, 5-6 лв, ама ми казаха, че бил гаден. Незнам и аз. Абе тя слюнката си е най-добрия лубрикант, ама понякога е хубаво да имаш нещо такова под ръка.
![]()
Krem4e, tva 4e ne se pritesnqva6 ot konfuzni situacii e mn qko. Az oba4e, sum golqma pesimistka i vse simislq, 4e moje d stane nai-lo6oto ili ne6to lo6o vuob6te.. i kato stane - vijdate efekta..
Chiana, 10x mnz poqsneniqta, i az si mislq, 4e slunkata e nai-efikasniq lubrikant, no ima li na4in d povredq lateksoviq prezervativ sus slunka? Emi trqbva d potursq nqkakuv lubrikant d si vzema, ama si nqmam ideq z takiva sex shop-ove kudeima.. a, ne.. vsu6tnost maise se6tam z edin.. mersi mnogo i n dvete vi![]()
![]()
Ами просто след като правиш секс с този човек не трябва да се притесняваш от нищо. та вие споделяте най-интимното си. Все едно да ти е неудобно да пишкаш пред него,да те е гнус да ядете от 1 прибор,да не можеш да се отпуснеш и да речем да хълцаш,да кашляш или каквото и да е. Аз с никой човек не съм така близка и интимна,но пред този с когото спя-няма проблем!
Мм не мисля, че слюнката може да увреди кондом. Е, евентуално ако му правиш френска по-продължително време и той е с кондом, да се премахне част от лубриканта на презерватива, но иначе не ми се вярва. Абсурт.![]()
![]()
Krem4e, razbira se, 4e ne me e gnus ot nego i 4e ne me e sram d pi6kam pred nego i taka natatuk.. vs ne6ta, koito izbroi, naprotiv, ne mi pukaNo mi stana neudobno to4no ot tova, 4e ne bqh ovlajnena, da ne bi d si pomisli ne6to, toi ne si go misli(pone taka kazva) i sum dovolna, o6te pove4e, 4e Chiana mi kaza, 4e tva se dulji n tva, 4e mi svur6i cikula i n sledva6tiq den go pravih.. demek v4era. 10x z poqsnenieto z slunkata i kondoma - 4e ne mogat d se povredqt
A Chiana, 10x i n teb mn, 4e i ti mi kaza 4e ne moje d se povredi kondoma, az nqma d mu pravq frenska prez kondom, no predi d zapo4nem malko se ponaplun4vam.. vun6no nali, za da ne me zaboli kato.. vliza.. mersi mnogo.
Celuvki ot men z 2-te viMnogo mi pomognahte
![]()
![]()
Радвам се, че сме ти помогнали, мила. Айде успех и ако те терзае нещо - питай![]()
![]()