- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP pls
зна4и искам да ви питам нещо на което или никой няма да отговори или ще затворят темата но ако някой все пак отговори искренно ще сам благодарен.зна4и по темата-аз съм на 14 от софиа и имам проблем с моми4етата.сигурно ще си кажете "ебати лапето кво иска от нас".няма да обяснявам защо и не искам да изглеждам надут нo с 1 дума не сам bad-looking(грозен) отностно външността.цялата работа е там че или мн бързо искам да порасна или просто сам лузър.Но не мога да сваля момиче-не мога да проведа свестен разговор отностно това да тръгнем заедно.не че ме обиждат де.. . и така въпроса ми най-общо е как да е заговоря момиче ако си я харесвам и не само да я заговоря ей така примерно отиваме някъде само 2мата и какъв разговор да започна.това беше.знам 4е някои ще предложът офтопик и разни други или някой сигурно ще псува яко ама ако все пак има някой печен или печена да ми помогне ще съм благодарен.
moje prosto da ti e rano za priqtelka
Ами първо я заговаряш .. каниш я на кафе ... след това - ,,EMi da kajem sedite si i si govorite za ne6to i po nqkoe vreme i bara6 kosata ili racete i i kazva6 ima6 mnogo gotina kosa ili mnogo nejna koja ay ili kvot se seti6 mnogo 4arovan ysmivka i tq sigorno 6te te pogledne i ti trq su6to da pogledne6 v o4ite tva e podhodq6t moment leko da se prebliji6 i ako tq su6to se prebliji e celyni ako nese prebliji iz4akai ponatataka .
Dryg varqnt kakto ste bili na kafe kato e izpra6ta6 do tqh ili tam dokadet e i nali kazvate si 4al a y i e pregru6ta6 sled koeto e poglejda6 i tq ako te pogledne e celyva6 po ystnite obru6ta6 se i si trugva6 ako nete e nagrabila de i na sledva6tata sre6ta si4ko 6te se izqsni taka 6te e nakara6 da se zamisli ve4erta . ''
думите не са мои затова са в кавички ... аз така смятам да направя .. да използвам някой от тези 2та начина (зависи от ситуацията)![]()
ми на4и мерси мн за съвета ,ло6ия.междудругото 4ел съм и доста други твои изявления по темите и .....маи ще те послу6ам...ама за 1 ме е яд..4е не ме познавате то4но и не можете то4но савет да ми дадетено ще пробвам тези които ми даде