- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- levski ili cska
Cska
a maika ti e rodila maloumnik ale ale![]()
ATAKABG, защо показваш за пореден път какъв уникален кретен си? Първо Дучето не е карал той колата, и второ катастрофата не е по грешка на водача, така че не говори без изобщо да знаеш за случката...
Май тея рими си ги чул от вече неизвесната песен "А Гунди е шофьор але-але.." ако изобщо знаеш как е загинал може би единсвтвения ви добър играч излязъл от школата ви![]()
Е как дучето да кара ......Той едва се събира на задната седалка ,а какво остава за предната...Той е виновен за кастрофата...Щото сигурно е направил някаква маневра в колата и тя е станала неуправляема...
ХАХАХАХАХ кажи ми известни български играчи излезни от школата на Левски ?!?!?
ще ти кажа един- Георги Аспарухов Гунди. След смъртта му е написана книга в негова чест....Колко играча на Цецка могат да се похвалят с това.......![]()
Имах в предвид освен Гунди, или не ти е достатъчен акъла за да разбереш че няколко поста назад съм признал че е бил добър играч !
Ти верно си яко смотан ! Говоря за преуспели играчи по Европа, които цял свят ги знае. Сигурно няма дори 5 такива играча ..
Ботев :І
caRvUl mnoo qsno 4e sum Fen na maiKati we Smotan SAmo LEvski be Izrod
![]()
O N Y X ----> My Skype name e sabotage_105 :P
O N Y X ----> My Skype name e sabotage_105 :P
ЛЕВСКИ мноо яснууууу
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Евалата ATAKABG!Първоначално написано от ATAKABG
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
CSKA CSKA CSKAA!!!!![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
za "planinica" sam az ibahtii selskite otbori az tva levski i cska)
В България има 1 депо с железничари,1 кафез с канари,1 казан с чорбари и 6 милиона ЛЕВСКАРИ!
Дамм, затва кат отида в Испания и където и да ме питат къв съм и като кажа Фром балгериа, - и те - Оооо христо стойков, христо стойковПървоначално написано от ATAKABG
, или па като отидеме в некой айриш пъб и се запиеме с атнгличаните и кат речем че сме българи - и те Ооо ду ю ноу Си Ес Кей Ей и ние йес йес, и другите от нашата компанията като кажат - ду юноу левски и англичаните - ъ
![]()
?
2т. системно
Първоначално написано от ATAKABG
Ами може би като отидав при говедата става нещо от тях ?
Сподели едно говедо което е станал звезда ?
Наско Сираков ?![]()
Чорба ще викаш на бабето ти.
Волен съкс!
Ей гейчета много сте отворени .
Ние можем да си задържаме добрите футболисти,вие НЕ !
ебати тъпата тема![]()
Първоначално написано от HardcorE_AFA
Антифа?![]()
Амиче да , гроздето е кисело в европаПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
. Задръжте си футболисчетата, нико не ви ги ще.
2т. системно
Аахах о боже.цС*ка кво печели от това ,че е продала футболистите си в някой малко по-голям отбор(освен парите от трансфера)?
Ми не знам, би ли трябвало да печели нещо освен пари? Любов и разбирателство може би? Не се интересувам от футбол та не знам.
2т. системно