- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- levski ili cska
Cska
Те от продажбата на играчи печелят много. Втородивизионните такива луди пари плащат.
много ми е интересно за кой говориш ? за бербатов , стилян или мартин петров ?Първоначално написано от PR0
ако имаше предивд мурадчо - той е под наем , не е продаден
Ми кво друго може да спечели клуба освен пари бе?!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
печели и от това , че пуска играчите да се развиват и да трупат опит в силни първенства и после да са ядрото на националния отбор , каквито са стилян и мартин петров , димитър бербатов , всичко до един от ЦСКАПървоначално написано от Fena
Аз пък съм на мнение, че футболистите трябва да се продават, а не да се задържат. След като е достигнал тавана си в отбора, а не го продат в друг по-добър отбор, той от едно време нататък не сама спира развитието си, а и почва да слиза надолу, защото няма стимул, няма по-добри от него с които да се конкурира.
Така печели футболистът ще спечели и националният отбор в последствие.
Мартин Петров и Димитър Бербатов нямаше да са това, което са в момента, ако не бяха продадени рано. Щяха да са най-добрите футболисти в Бг първенството, а можеше дори и да не станат най-добрите тук.
Така че това което прави Левски спира развитието на футболистите. Плюс това ги знаем как задржат играчите си. Илиан Стоянов щяха да го направят на нищо навремето и да провалят кариерата (не съм обеден, че сега не са му я провалили, защото хич не го знам какво прави в Япония) и живота му.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Първоначално написано от Мo6nо
много точно мнение
но не само ръководството на левски , ами и играчите са кухи лейки - задоволятват се тука да карат ауди а8 , петък вечер да са в Бияд на чучеци и да са ЗВЕЗДИ .. ама в А група
Домовчийски трябва да го пуснат в Европа, същото се отнася и за Цветан Генков. Предполагам знаете за проваления му трансфер в Ливорно заради поредната сръбска простотия![]()
и тиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
и тиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ЛЕВСКИ СОФИЯ ФОРЕВЕР
We must secure the existence of our race and a future for white childrenПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Банда ?Първоначално написано от exploitedteen
Нещо ми убягва...
3х11=33?![]()
ПП Като го написа тва се сетих за Heil Hitler .
а верно де ...
да знам ,че Хайл Хитлер е 88 .Дойде ми в главата ,щото беше 3 11 две еднакви цифри ,като 88 .14/88![]()
Еми бате питам,щото ника е афа и слуша ска![]()
Да знам. Аз се чудя ,що хора не изпозлват skinheads и nazi-skinhead(boneheads).
Щот сички глупаци дето живеят в 40те години на 20ти век са смешници, ето защо.
2т. системно
eee nai nakraq 1 levskar4e tuka!!!est 4e levskiПървоначално написано от priti_kiti
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
ебати преебавката, но се пак да си кажа САМО ЛЕВСКИ!
няма любов
ИДВА РЕД НА цС*ка И ОТНОВО 7:2!
Абе хулиган,отивай да спиш бе!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
[quote="maldini"]Абе хулиган,отивай да спиш бе![/quoteПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Аушвиц ,Хитлер или черния орел?
Днеска пак ли ще биете?![]()
samo CSKA
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕВВВВВВ ВССССССССКККККККККИИИИИИИ И!!!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
xa-xa-xa !!!! НАПРАО СИ ТОЛКО ИНТЕРЕСЕН 4Е ШЕ НАПРАВА ПРЕСА ОТ СМЯХ !!
;]
що бегахте днеска бе свине и не бяхте във варна?Първоначално написано от exploitedteen