- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- levski ili cska
Cska
i kvo rileco ne ni spana,daje ni pomognatrqbva6e nqkoi da smakne na6te fytbolisti na zemqta i da vi dade nadejda 4e moje da stanete 6ampioni
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Не , не , нее това не е истина.. Мислех да не се изказвам ама просто не се въздаржахПървоначално написано от IRRIDUCIBILI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сълзи не ми останаха вече от смях ! Ама моля ви се...Кой да свалят на Земята ?? Нас? или поскоро свалих на Земята Вас...?
![]()
![]()
Аз съм сигурна , че изгубиха точки , само ,за да дадът надежди на ЦСКА
![]()
![]()
![]()
Ужас.. какви грешки направих... през сълзи не мога да пиша ще ме извините
![]()
Аз питам ,защо днеска ,като ви гонихме бягахте а?Отговори де !
А след мача да чухте "курви сте" или оставка ? НЕ НАЛИ . ИМАШЕ 100 % СЪПОРТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ !
Кво стана на баскетбола а ? Некви великите играчи ,звездни селекции по някви милиони ,а ? кво стана?
ПП Култово беше на връщане.Пътувахме в 1 маршрутка с тоя ,дето ни вкара 2рия голЕбати пича ,даже купи бира за всички и каза много неща от кухнята на гаУев.
Пак ли си подслушвал на батко ти телефона? Я кажи къде и кого сте гонили![]()
Първоначално написано от Fena
Ми прасета ,като теб.Опитахте се няква засада да направите 30 човека ,а ние бяхме 15 и пак бягахте....Единия хубаво си пое бутилката ми мента в свинската си зурла.
И къде е било това ? Като пораснеш малко и може да се понаучиш да изкривяваш фактите поне малко. От къв зор ше ви скачат 30 човека на 15 и след тва ще бягат ?! Тва само твоя мозък може да го съчини. Гонил си ти камиончетата в пясъчника ..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
ПАУЗА
Мисля че е време някой да спомене пак паметните резултати за вас, отдавна не сте го правили. А къде се затри онзи красавец с Хайдук Кула ?
АБЕ СМЕШНИЦИ Я СИ ГИ ПИТАЙТЕ ДА ВИДИТЕ БЕ ! ДАЖЕ НЕ СТЕ БИЛИ ДА ЗНАЕТЕ ,А ПАК СЕ ОБЕСНЯВАТЕ![]()
Обясни ни ти де. Искам да знам как лошите хулигани на Левски са гонили ЦСКАри.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Давам ти шанс да се похвалиш и да покажеш на малките хулагани по форума какъв идол си
![]()
За кво да ви обеснявам?То си личи ,че сте неинформирани.Аз просто ви питах защо бягате .
ПП ЗАЩО БЯГАТЕ?
Виж са, няма кой друг да питам, разбираш ли? Някак си не се връзва да питам "Абе вие ли бягахте от оня 14-годишния хулиган който ви е замерял със Спрайт ?"Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ти наистина ли смяташ че има отговор?![]()
Пред стадиона ,някъде към 14:30 .Не съм много сигурен за часа ,защото първо пристигнахме ,после бяхме в няква кръчма и ,когато вече бяхме пред сектора на селяците и там имаше прасета.Първоначално написано от exploitedteen
Еми бяха с ваши шаловеПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
ЗАЩО НЕ СТЕ ВЪВ ВАРНААА, ООО ЗАЩО НЕ СТЕ ВЪВ ВАРНААААПървоначално написано от GLeZoRanA
Е тва беше гадно....... сложил си вот само на ЦСКА щото сам си знаеш че ЛЕВСКАРИТЕ сме повече =D> само ЛЕВСКИ алееееее алееееее алееееее !!!! !!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от GLeZoRanA
Момиче,ти наистина си МАЛОУМНА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно боя имаше и на 2 пъти бях свидетелНа гарата 10 срещу 1 познато..........майка ви ще еба
Щото още на гара Интерпред се качи прасе ама не го пребихме щот не върви 10 на 1
Обаче на гарата там слиза 1 момче от нашите слиза от автобуса и 10 човека му скачат ама кат слезнахме останалите да сме 10 на 10 избягаха копелетата гадни
гроб да не видят
Трябваше оградата да им свалиме на тия селяни,после ше ми идват да се возат на ескалатора в ЦУМ
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
ТЕ СА АДСКИ СМЕШНИ.ЖАЛКО ,ЧЕ НЕ ГИ ХВАНАХМЕ .Първоначално написано от SoulCrewHools