С приятелката ми правихме секс преди 4 дни...няколко пъти в 1 ден...първия път го правихме с презерватив и свърших, след което се поизчистих добре...но няколко часа след това пак го направихме...само че без презерватив...но после се оказа че точно е била в овулация и решихме да пие постинор-дуо понеже се притеснихме да не съм изпуснал остатъци от сперма от предишния път?!...1вия ми въпрос е: има ли вероятност тогава да е забременяла...при положение че има-няма 2 часа след това пие таблетките...

Нещата не свършват дотук...на следващия ден правихме пак секс...но този път само без презерватив...не съм свършвал...нито в нея...нито преди това...каква е вероятността тогава да е станало нещо?!...

И последния ми въпрос: След като на следващия ден правихме пак секс...имаше известно количество бяла течност по външната страна на презерватива, която до колкото знам е нормална течност при жените която се отделя при възбуда...дали може в случая да е нещо друго?!...а не от възбуда?!...стори ми се че е в малко по-голямо количество!...Общо взето ме е страх да не е забременяла...въпреки постинор-а и т.н....