.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: za spermata??

......
    Guest

za spermata??

pls nqkoi koito znae s sigurnost da mi kaje sprermatozoidite kolko vreme sled kato ne sa popadnali v vlagali6teto stavat negodni za oplojdane? primerno ako e imalo sperma vurhu rukata na gadjeto mi i mi e bruknal moje li da sum bremenna kato spermata e bila tam predi 10 min primeno

Не може.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    SF
    Не може да си бременна, те сперматозоидите във външна среда умират много много бързо

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Не, нали изсъхва спермата.

..........
    Guest
    blagodarq vi mnogo.pitah za6toto ot nqkude bqh 4uvala 4e vupreki 4e spermata e izhuhnala sled kato spermatozoidite popadnat v vlagali6teto pak mojemo da se zabremenee.nali ne e taka?

Guest

Re: za spermata??

Цитирай Първоначално написано от ......
    pls nqkoi koito znae s sigurnost da mi kaje sprermatozoidite kolko vreme sled kato ne sa popadnali v vlagali6teto stavat negodni za oplojdane? primerno ako e imalo sperma vurhu rukata na gadjeto mi i mi e bruknal moje li da sum bremenna kato spermata e bila tam predi 10 min primeno
    Бременна си!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Re: za spermata??

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от ......
    Бременна си!
    Мдааа отивай на аборт веднага!Ест. ако не искаш момиченце/момченце някъде септември месец

Поздрави!
    пс.Ест. всичко е в кръгът на шегата
    Incomplete..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си