- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересен въпрос
Първо ЗдравейтеВъпросът ми е следния
вече от няколко места чувам, че носенето на плътно бельо(боксерки) при момчетата води до по-бавно развитие на члена и, че може да доведе до импотенност
Аз по принцип нося само такъв тип боксерки от около 3 години, от ликра, както и повечето момчета
И вече взимам да се притеснявам
Ако има някой компетентен по въпроса, ако може да ми отговори, или също ако е чел някакъв материал относно проблема да сподели. Благодаря предварително
![]()
Абе тва са глупости! Как изобщо може да им се връзваш![]()
![]()
Робинята на Quench
аз нося такива ама всичко си ми е наред с члена![]()
Пълни глупости!Някакви митове тука и заблуди.Колко прашките са вредни и нехигиенични за жените,толкова са и вредни боксерките за момчетата.Носи си каквото ти е удобно и каквото ти харесва![]()
![]()
Аз пък съм чувал,че като биеш чекии,ще ти израстнат косми между пръстите,ще оглушееш и ослепееш и Бог ще те накаже,загдето пръскаш семето человешко нахалос,вместо да създаваш нов живот и да възхваляваш Богу!
Не кой те излъга няма такова нещо това са пълни фантасмагорий носи си спокойно не си внушавай глупости
не са чак пълни глупости.
проблеми възникват при системно носене на много плътно очертаващо съдържимото си СЛИПОВЕ, не еластични боксерки.
тесни слипове + тесни дънки създават проблеми в зряла възраст.
за нормалното протичане на сперматогенезата е необходима температура по-ниска от телесната, затова и те са разположени извън тялото. силно изрязаните слипове + тесните панталони притискат тестисите плътно един до друг и до тялото с което нарушават нормалната терморегулация.
впитите слипове са ефектни, но избягвайте системна им непрекъсната употреба.
Maleeeeeeeeeee tva sa ebati prostotiite!!!!!!!!!!!!!!
pra6kite pri mujete sa vredni, ne bokserkite spoko![]()
пак сте влезнали в филм маина ...тв аса пълни глупости !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
hah i az nosq takiva bokserki ot 7 godini sigurno ii spored mene pi6lioka mi si e dobre
Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!