- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls kajete
аз съм момиче, но все пак да кажа![]()
на тази същата възраст си спомням, че се движех в компанията на хората от моята махала, общо взето бяхме доста момичета и момчета и имаше сума ти любовни истории - все имаше някой, който те харесва (понякога и по 2-3-ма), че и едни заплетени ситуации, кво да говорим
![]()
тръгвах с единия, издържахме няколко дена, после решавах, че ще съм с другия, който ме харесва, ама с него по някое време също късаме, разбирам, че тоя първия още ме харесва и тръгвам пак с него, ама най-много за седмица-две, накрая се появява още някъв на хоризонта.. абе лудница, кви ли не детски простотии![]()
за мен не беше проблем, защото приемах всичко малко като на шега, ти явно се отнасяш към тези неща на сериозно и за това сигурно се чувстваш сякаш ще ти отнемат свободата.. така си го обяснявам аз![]()
не се връзвай толкова, възприемай тия работи малко на майтап, тъй като на твоята възраст едва ли би могло да става дума за нещо по-задълбочено, апък и да тръгнеш с някой не значи, че си "обречен" завинаги, можеш да го скъсаш по всяко време ако ти писне![]()
прави го за удоволствие и разнообразяване на времето, не го приемай много на вътре и всичко ще е 6+![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.