аз съм момиче, но все пак да кажа
на тази същата възраст си спомням, че се движех в компанията на хората от моята махала, общо взето бяхме доста момичета и момчета и имаше сума ти любовни истории - все имаше някой, който те харесва (понякога и по 2-3-ма ), че и едни заплетени ситуации, кво да говорим
тръгвах с единия, издържахме няколко дена, после решавах, че ще съм с другия, който ме харесва, ама с него по някое време също късаме, разбирам, че тоя първия още ме харесва и тръгвам пак с него, ама най-много за седмица-две, накрая се появява още някъв на хоризонта.. абе лудница, кви ли не детски простотии

за мен не беше проблем, защото приемах всичко малко като на шега, ти явно се отнасяш към тези неща на сериозно и за това сигурно се чувстваш сякаш ще ти отнемат свободата.. така си го обяснявам аз
не се връзвай толкова, възприемай тия работи малко на майтап, тъй като на твоята възраст едва ли би могло да става дума за нещо по-задълбочено, апък и да тръгнеш с някой не значи, че си "обречен" завинаги, можеш да го скъсаш по всяко време ако ти писне

прави го за удоволствие и разнообразяване на времето, не го приемай много на вътре и всичко ще е 6+