- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
Здравейте на всички,от доста време чета и отговарям на въпроси във форума,но сега искам малко помощ.Та значи,имам си приятел,всичко си е ОК,обаче нещо с мен не е наред,спя с него,правихме го в четвъртак по миналата седмица,със презерватив,както винаги,в петък ми дойде,бяха някакви нечовешки болки,отделно гадене,и главоболие(незнам от къде се появиха).Свърши ми в петък следващата седмица(обикновенно ми е 4-5дни,сега беше повече)Вчера пак го направихме,и днес пак се появява няква кръв...какво е това,защо,не ми казвайте отиди на лекар,ще отида,просто искам мнението ви,Благодаря на хората,които ще ми отговорят,и моля без тъпотии
Ами това гадене и другите работи според мен се дължат на това 4е просто този път менструацията ти е била по-болезнена. Нещо нормално са. Аз по принцип като ми дойде и го карам тежко - винаги ме боли, но някой път се слу4ва болката да е много по-голяма, появявало ми се е главоболие, повръщала съм.
4е ти е било по-дълго от обикновено - и това се слу4ва мн 4есто особено сега със смяната на времето, така 4е и тук не виждам проблем
А колкото до тва 4е като сте го правили пак ти се е появила кръв - не разбрах - леко те4ение, няколко кап4ици кръв, за какво коли4ество то4но говориш?
![]()
Робинята на Quench
кръвта не се появи вчера след като го направихме,ами днес,сутринта,и не е някво супер много,обаче си тече,и пак ме боли корем.Много благодаря за горния отговор.
А да те попитам - на колко си, от колко време ти идва и от колко време правиш секс? В смисъл някво редовно ли или тва са ти първите пъти така да се каже?
![]()
Робинята на Quench
4пъти съм спала с него,на 19 съм,не е проблема в тва че ми е нередовен цикъла
тъкмо се замислих 4е може в тва да е проблема, ама явно не е...
Не знам мили4ка, но определено тва 4е пак е по4нало да ти те4е не ми се вижда особено нормално. Иди си на лекар, съмнявам се 4е така от форума някой ще успее да ти каже то4но какво ти има и защо така се е полу4ило...![]()
Айде и успех
![]()
Робинята на Quench
Да,определено ще отида,мерси много
Според мен са ти се разбазикали хормоните-при намаляване на хормоните се получават кървенета. това може да стане от промяната на времето,от правенето или липсата на секс или от стрес. най-добре е д се направи хормонално изследване. Друга причина е някава раничка,която се е раздразнила.Сигурна ли си,че е от влагалището кръвта,защото може и да е спукан хемороид!
Нищо не е спукано,а възможността за стреса е мнооого голяма,мерси за отговора мила
Еми и на мойта приятелка и варвеше вместо 5 дена и варвеше 7 и тя си внушаваше че има расцвет на бременност обаче и казах че няма при приятелката ми са е случвало да и свърши и след два дена пак да и дойде така че няма от какво да се притесняваш.