- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фаворит сред потребителите...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Та въпроса ми е имате ли любимец сред потребителите във форума? И защо ви кефи..
Да,имам си.
Той изпъква пред останалите,защото мисли преди да напише нещо и е вярно не само откъм смисъл,а и от към спазени граматични правила (което не е за подценяване!).Говоря обективно,а не се опитвам да правя психологическа проекция от мен върху него,тоест не ценя това,че си приличаме в някои отношения.Също така смятам,че има богата обща култура,бива го във всичко и има големи очи

Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз се кефя на себе си - вижте ме колко съм готин,колко съм умен,колко съм велик! Пъ коиту ни мъ убичъ,наче йе тап!

Мен си ми ти хах и koalkaПървоначално написано от RAWRRR
RAWRRR аре кажи кой е твоя ...

Мдааам - MrAsNiKa май така то4но му се пишеше ника - супер пи4 и на вси4кото отгоре знае кво говори (пише) за разлика от мн други и Chiana на нея супер й се кефя, мисля 4е е мн готин 4овек (нищо 4е не я познавам) и си сигурен 4е квото ти отговори ше е вярно

Робинята на Quench
Е то в заглавния пост не пише,да посочим кой точно,аз и затова отговорих-предпочитам да си остане само за мен.Първоначално написано от Анонимко

Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ех...че си скромен!Първоначално написано от quench

Аз фаворити си нямам...имам юзъри, които предпочитам пред другите юзъри!В тоя форум наистина има хора, които са си доста умнички и са много готини.Повечето са откровени, казват това, което мислят и не позират....повечето за това ги уважавам!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Всъщност знам,че всички имате предвид мен,но не искате да си признаете...
:P
хахаха!разкри ме!край...ах, колко ме е сраааамПървоначално написано от quench
!

бтв ти си един от тез хорица, напоследък нещо ми стана симпатичен!айде, стига съм се мазнила, от теб шоколадче няма да получа, тъй че няма смисъл от тва мазнене....

Lindt обичаш ли? В събота може и да получиш плодовте от мазненето си...
Всъщност в тоя живот с мазнене се успява...
milka, milka, milka....муууу!Първоначално написано от quench

Ееехмладежи,Lindt е по-готин от Милка,а и от Пенка де... Впрочем,яла ли си Lindt?
яла съм...един бял с бадеми, тати ми го донесе от Германия!Първоначално написано от quench
Мнол силен!Ама исках да ти спестя някой лев (доколкото знам Линдчетата са си скъпички) за някоя биричка после....

Хъъъъъ? Шоколад и бира??!! Неее!!!
Освен това лидтчетата си заслужават парите - а и аз като един истински юрист ще си хапна малко от него (след като го отвориш,де...)

Хах,то в подписа ми го пише.Много се кефя на мненията на tX!
Еее аз или съм много зле, или tX скоро не е писал във форума.. поне не се сещам за някое мнение на tXПървоначално написано от koalka
ааама мене koalka си ми е любимка

Божествена лудост ли ме обхвана?
Моята любимка е Кремчето!!! =D>
А аз,а аз?
Стига се мазни бе гадПървоначално написано от quench

Божествена лудост ли ме обхвана?

Ми а аз си имам - пише смехории без да флууди , а ако е offtopic той си казва без да се притеснява ....

hmmm nadqvah se da vidq moity imence
ами айде де!Ааааа...кво кофти че няма съм на срещата!Ама на следващата вече няма спасение....ще трябва се пазят от нас!Първоначално написано от exploitedteen

Който посочи мен, получава едно кебабче
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!