- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фаворит сред потребителите...
Та въпроса ми е имате ли любимец сред потребителите във форума? И защо ви кефи..
Да,имам си.
Той изпъква пред останалите,защото мисли преди да напише нещо и е вярно не само откъм смисъл,а и от към спазени граматични правила (което не е за подценяване!).Говоря обективно,а не се опитвам да правя психологическа проекция от мен върху него,тоест не ценя това,че си приличаме в някои отношения.Също така смятам,че има богата обща култура,бива го във всичко и има големи очи![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз се кефя на себе си - вижте ме колко съм готин,колко съм умен,колко съм велик! Пъ коиту ни мъ убичъ,наче йе тап!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен си ми ти хах и koalkaПървоначално написано от RAWRRR
RAWRRR аре кажи кой е твоя ...
Мдааам - MrAsNiKa май така то4но му се пишеше ника - супер пи4 и на вси4кото отгоре знае кво говори (пише) за разлика от мн други и Chiana на нея супер й се кефя, мисля 4е е мн готин 4овек (нищо 4е не я познавам) и си сигурен 4е квото ти отговори ше е вярно
![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Е то в заглавния пост не пише,да посочим кой точно,аз и затова отговорих-предпочитам да си остане само за мен.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ех...че си скромен!Първоначално написано от quench
![]()
Аз фаворити си нямам...имам юзъри, които предпочитам пред другите юзъри!В тоя форум наистина има хора, които са си доста умнички и са много готини.Повечето са откровени, казват това, което мислят и не позират....повечето за това ги уважавам!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Всъщност знам,че всички имате предвид мен,но не искате да си признаете...
:P
хахаха!разкри ме!край...ах, колко ме е сраааамПървоначално написано от quench
!
![]()
бтв ти си един от тез хорица, напоследък нещо ми стана симпатичен!айде, стига съм се мазнила, от теб шоколадче няма да получа, тъй че няма смисъл от тва мазнене....
![]()
Lindt обичаш ли? В събота може и да получиш плодовте от мазненето си...![]()
Всъщност в тоя живот с мазнене се успява...![]()
milka, milka, milka....муууу!Първоначално написано от quench
![]()
Ееехмладежи,Lindt е по-готин от Милка,а и от Пенка де... Впрочем,яла ли си Lindt?
яла съм...един бял с бадеми, тати ми го донесе от Германия!Първоначално написано от quench
Мнол силен!Ама исках да ти спестя някой лев (доколкото знам Линдчетата са си скъпички) за някоя биричка после....
![]()
Хъъъъъ? Шоколад и бира??!! Неее!!!
Освен това лидтчетата си заслужават парите - а и аз като един истински юрист ще си хапна малко от него (след като го отвориш,де...)
![]()
Хах,то в подписа ми го пише.Много се кефя на мненията на tX!
Еее аз или съм много зле, или tX скоро не е писал във форума.. поне не се сещам за някое мнение на tXПървоначално написано от koalka
ааама мене koalka си ми е любимка
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Моята любимка е Кремчето!!! =D>
А аз,а аз?![]()
Стига се мазни бе гадПървоначално написано от quench
![]()
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ми а аз си имам - пише смехории без да флууди , а ако е offtopic той си казва без да се притеснява ....
hmmm nadqvah se da vidq moity imence![]()
ами айде де!Ааааа...кво кофти че няма съм на срещата!Ама на следващата вече няма спасение....ще трябва се пазят от нас!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Който посочи мен, получава едно кебабче![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!