.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: PlSssSSsSs hELP:]

oF4iCaTa
    Guest

PlSssSSsSs hELP:]

Хай! : )))) Искам да попитам нещо...предполагам,че е имало подобни теми,но наистина ми е наложително. По принцип е елементарно,ама...нз кво ми става :/ Значи..вчера докато се връщах от даскало видях 1 много хубаво момче,колебах се и накрая го настигнах и се запознахме.Разменихме си телефоните и си продължихме.Искам да ви попитам какво да му пиша. Просто мн мн ми харесва и нз как да постъпя...какво да съдържа този прочут 1 SMS...? Плсс , help me(: На пръв поглед изглежда мн лесно,ама нз защо не мога да намеря точните думи и... Надявам се да ми помогнете! Предварително мерси : ))))

Мега фен Аватара на koalka
    По-добра идея е според мен да му се обадиш,а не да пишеш смс-и.Като му се обадиш го покани да излезете например.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    За да се опознаете мисля,че ще е най-добре да излезете някъде на кафе..А в смс-а можеш да му пишеш точно това "Искаш ли да излезем някой път?",но при всички случаи не излизай сама с него,защото все пак не го познаваш,не го знаеш какъв е.Най-добре е ако имате някакви общи приятели,може да излезете заедно с тях.
    f@nt@zi@

mi predvid na4ina po koito ste se zapoznali spored men trqbva da mu napi6e6 nqkuv sms kut na bazik nz i az to4no kakuv ama ako toi ti otgovori po natatuk moje i za kafe da go pita6.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми нещо от сорта на "Здр,помниш ли ме аз съм онова странно същество което те заговори на средата на пътя хайде да излезем ако искаш?"
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Повече от фен
    Da be az sym onq "Penio",kvo 6a kaje6 da otidem na edno kafe.Kvo razbira6 pod sy6testvo,....ti sy6testvo li si?

Guest
    Преди около месец бях в същата ситуация, ама с момиче! Реших се и й писах да се видим след даскало. Сега нещата се развиват добре. Пробвай, мисля, че няма да съжаляваш!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-добра идея е според мен да му се обадиш,а не да пишеш смс-и.Като му се обадиш го покани да излезете например.
    И аз така мисля
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си