.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

може ли това...?

ето го и въпроса ми:малко по-висока температура от обичайната(говоря за 37,2-37,5) може ли да е признак за бременност?
    сигурно въпроса ви се струва странен,но аз питам сериозно,тъй като нито съм настинала,нито пък имам други оплаквания,само температура???

Голям фен
    Град
    София
    Е, това е съвсем малко по-висока, а и, доколкото разбрах, други сиптоми нямаш, нали? Не си бременна според мен. Просто няма как само от едната температура да разбереш/определиш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Е, това е съвсем малко по-висока, а и, доколкото разбрах, други сиптоми нямаш, нали? Не си бременна според мен. Просто няма как само от едната температура да разбереш/определиш.
    нямам други симптоми и именно заради това започвам да се притеснявам и реших да ви попитам

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Едва ли ... но ако се съмняваш толкова защо не отидеш на лекар ?

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

А има ли причина да се съмняваш?Една висока температура може да е признак за всичко.

Мега фен
    Град
    SF
    Може, ама може и да е от нерви - температура се ка4ва и при стес! Та ако си се шашнала 4е си бременна нищо 4удно от тва да е. Отиваш до аптеката, правиш тест и си решаваш проблемите

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на machoka
    А ако те боли палеца на крака, ама нямаш други симптоми, дали си бременна според теб?

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си