- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Stranna rabota
Moqt problem e sledniqt ot nqkolko dni si pi6a s edno mom4e v 4ata , toi mnogo mi dopada i sqka6 po harakter e idealyt za mmom4e za men , na vynshnost syshto e mnogo simpati4en i mnogo mi haresva , toi postoqnno mi povtarq 4e sym mn sladka i dobra i t.n. , vze mi nomera i mi pi6e vseki den , no vse oste ne me e pokanil da izlezem , spored vas tova na kakvo se dylji ????????? Dali neshto ne me lyje ??? Az sym mnogo hubavo momi4e i imam mnogo obojateli , no na vsi4ki otkazvam , zaradi tova mom4e , zashtoto mnogo go haresvam i iskam da izlqza s nego , no toi vse oste ne me e pokanil na kafe , za da se zapoznaem li4no , a pyk po dumite mu az mnogo mu haresvam , a pyk ne iskam az pyrva da mu predloja da se vidim na jivo 6toto mi e neudobno takaKak da postypq ??? i Spored vas zashto vse oste ne me e pokanil na kafe??
Ти го покани. Ако ти откаже....значи има нещо гнило в Индия...
Ползва търсачката.
Ами звъниш му и му казваш"Ей здрасти!Искаш ли да излезам днес!" и ако ти откайе значи верно има нещо гнило.Но не се отказвай!![]()
не ми стана ясно как така си пишете само от няколко дни, а ти вече си сигурна, че той е момчето за теб?!пък и всеки може да ти пише в чата колко си сладка и добра (всички сме имали подобни оферти
). аз лично съм на принципа да не се вярва на човек, който едва сега опознаваш. нещата в чата и в реалноста могат да са коренно противоположни, така че по-добре имай едно на ум!.... и... вземи да излизаш с момчета, които познаваш визуално, а не просто от снимки
![]()
Ne vqrvai na nishto koeto ne vijdash glavataAma ako stava duma prosto mu kazvash kade si i da se vidte
Kvo ti puka
A ako neshto se samnqvash prosto mu kaji da doide nqkade s povechko hora...
Еми от няколко дни малко трудно да разбереш,че е ТОЙ,но пък какво ти струва да опиташ?Ако той не те кани на среща,покани го ти.Не се срамувай,ако ти харесва.
pokani go ti detaka ot mnogo iz4akvane, moje i da se razminete i posle 6e sujalqvash
Ами може да се притеснява също като теб и да се чувства неудобно . А ако толкова искаш да се срещнеш с него просто някой път му напиши : "Абе виж , ний с тебе не си пишем много отдаван , но за времето , от което се "познаваме" ти ми стана много симпатичен и ако искаш може да се видим някой път , да се запознаем наистина . Когато си свободен ми се обади да се разберем" .![]()
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
hihi,ne se trevoji,moje bi se pritesnqva,no povqrvai mi,kogato se vidite,chuvstvoto shte e neopisuemo,ot lichen opit ti kazvam..![]()
sigurno e pritesnitelno mom4eto...napravi purvata kra4ka ti
ti go pokani![]()
mi moje bi i toi si misli sashtoto kakvoto i ti .. prosto moje da e sramejlivo momcheto.. moje i toi da ne e sig dali ti go haresvash ili t.n.. namekni mu po nqkakav nachin .. da izlezete.. primerno kakvo shte pravish neska.. az cql den sam svobodna.. i toi ako e umno momche bi trqbvalo da se pouseti malko.. pone ti taka i mu pomagash za da te pokani ako ne e siguren vse oshte che i ti iskash..)kysmet
![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
ДаМ покани го ти...може да се притеснява да те покани той![]()
Аммм то по чата ... абе ... ако искаш го покани ама срещите от чатове ... нз има доста извратени типове ...
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Може би иска да види, дали ти няма да поемеш инициетивата и да направиш първата крачка.Първоначално написано от Monika`Ivanova
![]()
Вече го казаха- нито е неуодбно, нито е срамно ти да го поканиш...какво от това?! Замисли се...само можеш да спечелиш, тъй че давай!
Успех.![]()
Спадни си самочувствието мааа оу![]()
и чак тогава го покани!
![]()
![]()
ХАХАХХААХА ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ НА РИБИ Е!!!!!!!!!Първоначално написано от Monika`Ivanova
Защо женските са толкова глупави? Всеки може да е умен зад клавиатурата(ху че си признаам) всеки може да е симпатичен, всичко, докато не го видиш на живо и не осъзнаеш че си чатил с 100 килограмова мутра без капка жалост. Веднъж ми се е случвало да си правя такава среща и щях да си режа пръстите на ръцете.... ЗАЩО МАМКА МУ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ЗАРИБЯЯМ В НЕТА!?
Според мен трябва да го покониш,щтом тои още не те е поконил,а ти много искаш да се срешнеш с него.А ако не иска разпитаи го и искаи обяснения или причина,защто не иска.![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!