.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Stranna rabota

Monika`Ivanova
    Guest

Stranna rabota

Moqt problem e sledniqt ot nqkolko dni si pi6a s edno mom4e v 4ata , toi mnogo mi dopada i sqka6 po harakter e idealyt za mmom4e za men , na vynshnost syshto e mnogo simpati4en i mnogo mi haresva , toi postoqnno mi povtarq 4e sym mn sladka i dobra i t.n. , vze mi nomera i mi pi6e vseki den , no vse oste ne me e pokanil da izlezem , spored vas tova na kakvo se dylji ????????? Dali neshto ne me lyje ??? Az sym mnogo hubavo momi4e i imam mnogo obojateli , no na vsi4ki otkazvam , zaradi tova mom4e , zashtoto mnogo go haresvam i iskam da izlqza s nego , no toi vse oste ne me e pokanil na kafe , za da se zapoznaem li4no , a pyk po dumite mu az mnogo mu haresvam , a pyk ne iskam az pyrva da mu predloja da se vidim na jivo 6toto mi e neudobno taka Kak da postypq ??? i Spored vas zashto vse oste ne me e pokanil na kafe??

Повече от фен
    Ти го покани. Ако ти откаже....значи има нещо гнило в Индия...
    Ползва търсачката.

Ами звъниш му и му казваш"Ей здрасти!Искаш ли да излезам днес!" и ако ти откайе значи верно има нещо гнило.Но не се отказвай!

Мега фен Аватара на iiirish
    не ми стана ясно как така си пишете само от няколко дни, а ти вече си сигурна, че той е момчето за теб?! пък и всеки може да ти пише в чата колко си сладка и добра (всички сме имали подобни оферти ). аз лично съм на принципа да не се вярва на човек, който едва сега опознаваш. нещата в чата и в реалноста могат да са коренно противоположни, така че по-добре имай едно на ум!.... и... вземи да излизаш с момчета, които познаваш визуално, а не просто от снимки

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Покани го, няма нущо срамно...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Ne vqrvai na nishto koeto ne vijdash glavata Ama ako stava duma prosto mu kazvash kade si i da se vidte Kvo ti puka A ako neshto se samnqvash prosto mu kaji da doide nqkade s povechko hora...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми от няколко дни малко трудно да разбереш,че е ТОЙ,но пък какво ти струва да опиташ?Ако той не те кани на среща,покани го ти.Не се срамувай,ако ти харесва.

Guest
    pokani go ti de taka ot mnogo iz4akvane, moje i da se razminete i posle 6e sujalqvash

Ами може да се притеснява също като теб и да се чувства неудобно . А ако толкова искаш да се срещнеш с него просто някой път му напиши : "Абе виж , ний с тебе не си пишем много отдаван , но за времето , от което се "познаваме" ти ми стана много симпатичен и ако искаш може да се видим някой път , да се запознаем наистина . Когато си свободен ми се обади да се разберем" .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

lunen s1ncho:P
    Guest
    hihi,ne se trevoji,moje bi se pritesnqva,no povqrvai mi,kogato se vidite,chuvstvoto shte e neopisuemo,ot lichen opit ti kazvam..

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    sigurno e pritesnitelno mom4eto...napravi purvata kra4ka ti

Фен
    Град
    v edna lokva
    ti go pokani

;)

mi moje bi i toi si misli sashtoto kakvoto i ti .. prosto moje da e sramejlivo momcheto.. moje i toi da ne e sig dali ti go haresvash ili t.n.. namekni mu po nqkakav nachin .. da izlezete.. primerno kakvo shte pravish neska.. az cql den sam svobodna.. i toi ako e umno momche bi trqbvalo da se pouseti malko.. pone ti taka i mu pomagash za da te pokani ako ne e siguren vse oshte che i ti iskash.. )kysmet
    Ако не можеш да умреш за човека
    когото обичаш,тогава живей за него!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    sigurno e pritesnitelno mom4eto...napravi purvata kra4ka ti
    Ами първо погледни това котенце което ми е доло на подписааааа а после го покани да излезете на кафе :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    ДаМ покани го ти...може да се притеснява да те покани той

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Аммм то по чата ... абе ... ако искаш го покани ама срещите от чатове ... нз има доста извратени типове ...
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Stranna rabota

Цитирай Първоначално написано от Monika`Ivanova
    Moqt problem e sledniqt ot nqkolko dni si pi6a s edno mom4e v 4ata , toi mnogo mi dopada i sqka6 po harakter e idealyt za mmom4e za men , na vynshnost syshto e mnogo simpati4en i mnogo mi haresva , toi postoqnno mi povtarq 4e sym mn sladka i dobra i t.n. , vze mi nomera i mi pi6e vseki den , no vse oste ne me e pokanil da izlezem , spored vas tova na kakvo se dylji ????????? Dali neshto ne me lyje ??? Az sym mnogo hubavo momi4e i imam mnogo obojateli , no na vsi4ki otkazvam , zaradi tova mom4e , zashtoto mnogo go haresvam i iskam da izlqza s nego , no toi vse oste ne me e pokanil na kafe , za da se zapoznaem li4no , a pyk po dumite mu az mnogo mu haresvam , a pyk ne iskam az pyrva da mu predloja da se vidim na jivo 6toto mi e neudobno taka Kak da postypq ??? i Spored vas zashto vse oste ne me e pokanil na kafe??
    Може би иска да види, дали ти няма да поемеш инициетивата и да направиш първата крачка.
    Вече го казаха- нито е неуодбно, нито е срамно ти да го поканиш...какво от това?! Замисли се...само можеш да спечелиш, тъй че давай!
    Успех.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Спадни си самочувствието мааа оу и чак тогава го покани!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Az sym mnogo hubavo momi4e i imam mnogo obojateli , no na vsi4ki otkazvam , zaradi tova mom4e , zashtoto mnogo go haresvam i iskam da izlqza s nego

УАУ ... много хубаво .. брейй .. мчи то и аз съм много хубав . Ако става въпрос всеки се смята за красив ... можеше и без това изречение ,, аз съм много хубаво момиче , но на всичките отказвам ''

Guest

ХАХАХХААХА ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ НА РИБИ Е!!!!!!!!!
    Защо женските са толкова глупави? Всеки може да е умен зад клавиатурата(ху че си признаам) всеки може да е симпатичен, всичко, докато не го видиш на живо и не осъзнаеш че си чатил с 100 килограмова мутра без капка жалост. Веднъж ми се е случвало да си правя такава среща и щях да си режа пръстите на ръцете.... ЗАЩО МАМКА МУ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА СЕ ЗАРИБЯЯМ В НЕТА!?

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Е покани го ти,няма от какво да те е срам.Може наистина на него да му е неудобно , ама... може и да има нещо гнило...

Град
    VaRnA
    Според мен трябва да го покониш,щтом тои още не те е поконил,а ти много искаш да се срешнеш с него.А ако не иска разпитаи го и искаи обяснения или причина,защто не иска.
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си