.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    fifi_friend
    Guest

Кой е най-хубавият подарък,който си подарявал(а) или получав

получавал(а) ? не стигна мястото може да не е купен ( жест, направен, нестандартен и т.н.)

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За такъв който съм подарявала незнам... Но подаръка който съм получавала и който най - много си харесвам е една голямааааа мечка (плюшена!)

Град
    In Your Dreams
    ЕпА Не Получавам мноу подараци ) А най хубавия който съм подарявал 1 1 голям мечок който дурйи сърце и пише I love you на ена бивша :Д

АТАКАБГ
    Guest
    секс

Град
    In Your Dreams
    хаха тф аподарък ли е бе )

АТАКАБГ
    Guest
    епа според мене си е подарък

аз предпочитам да ми дава секс,отколкото плюшено мече или сърчице

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    епа според мене си е подарък

аз предпочитам да ми дава секс,отколкото плюшено мече или сърчице
    Че какво му е на плюшеното много си е хубавко

Град
    In Your Dreams
    е бате секса си е на дневен ред а доакто в подаръка требва има нещу по спец поне аз така си мисля :Д

АТАКАБГ
    Guest
    еми минал съм тая възраст явно,на която да се кефя на подаръчета... Предполагам Mercedes SLR не може да ми подари мацката,така че ще се задоволя и с тялото и
    Ако обичаш някой не ти трябват подаръчета (пръстенчета,плюшени играчки и т.н.),а вниманието му и любовта му.

Град
    ®България...®
    Ако обичаш някой не ти трябват подаръчета (пръстенчета,плюшени играчки и т.н.),а вниманието му и любовта му.

Град
    In Your Dreams
    еми минал съм тая възраст явно,на която да се кефя на подаръчета... Предполагам Mercedes SLR не може да ми подари мацката,така че ще се задоволя и с тялото и
    брей брей ) Мъдро казано бе )

Голям фен Аватара на I_ve7o
    АТАКАБГ написа:

))

Най-хубавия подарък който сам правила е GSM nokia N91 на най-добрата ми приятелка.А най-хубавия подарък който сам получавала е почивка в Мармарис с гаджето ми

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Всичките ми подаръци имат някаква стойност за мен и не мога да кажа кой е по-добър от останалите.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Подарявали са ми много подаръци, но най-скъпия ми е любовта на мойто Мило !

Голям фен
    Много обичам да подарявам картички А най-хубавия подарък ,който съм получавала е мойту сладку зайче (декоративно уж,ама стана голям гигант ),но е много готинко И до ден днешен благодаря на човека ,който ми го подари защотото това е едно от малкото хубави неща ,които е правил за мен
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    подаръци БОЛЛ имам мн хубави ,но те са за разли4ни за различните моменти немога да ги степенувам... ще кажа този който беше последен и най -много ме зарадва
    както си бяхме в 4ас по ТЕ приятеля ми ми намина излезнахме уж до тоалетна .. и така и не се върнахме .... това бяха най-сладките целувки и *** които съм полу4авала..може би от това 4е от една страна щяха да ни хванат (а в университета последно имаше подобни накзания) от др страна 4е имахме празник то4но в този ден .. не е кой знае какво но на мен си ми хареса .... самия факт 4е съм желана по всяко време на всяко място :P \/

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Незнам кой е най-хубавия подарък, който съм получавала, защото всеки има някакво спец. значение. Даже сега като се оглеждам, в стаята ми има много подаръци, които ми носят само хубави спомени, така че всички са важни... А аз съм подарявала много готинки работи и чесно казано повечето са някви сувенирчета... :P
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    най-хубавия подарък, който съм получавала това е любовта на човека до мен и нито един от материалните подаръци (колкото и скъпи да са те) не могат да се сравнят с обичта му

Повече от фен
    Моят човек ми подарява винаги оригинални и готини неща. За първата ни годишнина ми подари кофа течен шоколад(5 кила) и романтична вечеря на....покрива на блока( всичко точно- маса, столове, музикално оформление, доста труд му е коствало)За рождения ми ден ми подари морско свинче...Също ми е подарявал музикална кутия с наша снимка отгоре. Всяко нещо е било свързано с нас двамата. Дори като ми подари парфюм, не само беше хубав, ами беше и под формата на обувка флакончето(казва се "Пепеляшка"), понеже аз си имах вечерен час и всяка вечер "побягвах" към къщи...Знам че всичко което получа от него, е избрано с много любов и е много лично. Аз за съжаление не правя хубави подаръци...Само практични.

мм най-хубавите подаръци,които съм получавала това са розовите ми слончета ) луда съм на тема плюшковци и обожавам розово! А правенето на изненади и оригинални подаръци е моята страст!!! самата подготовка,ентусиазма,усми вките след това.. за това живея !! наи-хубавият подарък,който съм правила според мен.. е едно тефтер4е.. то си има историйка.. подарих го на момчето.с което ходих тогава.. бяхме малко разделени защото аз бях цяло лято на морето а той си беше тук и така.. в това тефтерче му пишех всеки ден.. каквото се сетите.. какви мисли ми се въртят в главата докато той е далече.. колко ми липсва и други нещица които са си само наши..
    Умните момичета носят в чантичките си DUREX, а по-умните DURACELL !!!

Ne e vajno kakvo polu4ava6 i kakvo podarqva6,vajno e dali e ot SARCE !!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Супер фен
    аз подарих на едно момиче сърцето си, ама тя ми го върна на парченца (демек ми разби сърцето) затова вече само мечки и рози

Фен
    Град
    София
    според мен няма значение какво е а от кого е!ако е от човека когото обичаш и дъвка да е пак ще е най-хубавия за теб!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    според мен няма значение какво е а от кого е!ако е от човека когото обичаш и дъвка да е пак ще е най-хубавия за теб!
    освен ако не е с косъм и втора употреба

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си