Да започна-Проблемът не е мой,а на една приятелка,която много уважавам.Тя е в моя клас и ще я нарека Б.Сега сме 8 клас,нов клас,ново даскало и преди това не я познавах.Та още от първия учебен ден тя се водеше с едно момче,но не са гаджета а много добри приятели(поне бяха).Момчето е Л..И преди една седмица една-М. (забравих да поясня,че Б.и Л. седят заедно)си размени мястото с Б.(тоест премести и нещата за което тя не знаеше) и когато Б. се върна М. се правеше на тъпа,а Л. каза"За какво ми е да местя М.!Тя се държи добре с мен,за разлика от теб!"И Б. адски се ядоса,защото думите му не бяха истина.И разбира се следващото междучасие аз и една фр.,която сяда до мен предложихме на Б. да седне до нас(една от нас да отиде на нейното място) но тя отказа.На другия ден Л. призна вината си и седна до Б.,а М.му се разсърди(за 2 минути).И днес в голямото междучасие засякох Л. и М. да вървят прегърнати,а Б. не ги видя,но те постоянно бяха заедно и я изолираха.Тогава Б. се шегуваше,че са влюбена двойка и т.н.,но и беше адски гадно.Изведнъж ми каза"Мн мерси,че ми предложи да седна до вас!Усещам,че с теб ще се разберем,а с други ще се отдалечим и погледна Л. и М.!"После пак стана весела и пак седна до Л.,но игнорираше М.!А тя пък се премести пред Л.!Знам,че е адски объркано,но искам да ми кажете вашата преценка,защото аз заемам страна по пристрастяване,а вие не ги познавате и можете да видите нещата каквито са!Много ви благодаря предварително!И ако може кажете ми да стоя безучастна или да направя нещо?