.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Конфликти!!

Да започна-Проблемът не е мой,а на една приятелка,която много уважавам.Тя е в моя клас и ще я нарека Б.Сега сме 8 клас,нов клас,ново даскало и преди това не я познавах.Та още от първия учебен ден тя се водеше с едно момче,но не са гаджета а много добри приятели(поне бяха).Момчето е Л..И преди една седмица една-М. (забравих да поясня,че Б.и Л. седят заедно)си размени мястото с Б.(тоест премести и нещата за което тя не знаеше) и когато Б. се върна М. се правеше на тъпа,а Л. каза"За какво ми е да местя М.!Тя се държи добре с мен,за разлика от теб!"И Б. адски се ядоса,защото думите му не бяха истина.И разбира се следващото междучасие аз и една фр.,която сяда до мен предложихме на Б. да седне до нас(една от нас да отиде на нейното място) но тя отказа.На другия ден Л. призна вината си и седна до Б.,а М.му се разсърди(за 2 минути).И днес в голямото междучасие засякох Л. и М. да вървят прегърнати,а Б. не ги видя,но те постоянно бяха заедно и я изолираха.Тогава Б. се шегуваше,че са влюбена двойка и т.н.,но и беше адски гадно.Изведнъж ми каза"Мн мерси,че ми предложи да седна до вас!Усещам,че с теб ще се разберем,а с други ще се отдалечим и погледна Л. и М.!"После пак стана весела и пак седна до Л.,но игнорираше М.!А тя пък се премести пред Л.!Знам,че е адски объркано,но искам да ми кажете вашата преценка,защото аз заемам страна по пристрастяване,а вие не ги познавате и можете да видите нещата каквито са!Много ви благодаря предварително!И ако може кажете ми да стоя безучастна или да направя нещо?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Mi samo moga da ti kaja da podkrepqsh priqtelkata si...

Фен
    Град
    out of heaven...
    Ами да ти кажа тая М. явно си е паднала по Л., а Б. осъзнава че Л. не е това което тя си е мислила. Поне така звучи отстрани. Трябва да знаеш че в нов клас с нови хора винаги има интриги, просто са неизбежни. Нещата ще се оправят, може и да не станат по старо му, но пак ще се нареди добре.
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Ситуацията наистина е гадничка...и аз подкрепям приятелката ти.
    Но все пак мисля, че вдигането на толкова шум около това с кого ще сядаш и т.н. е тъпо...в моя клас също се получха разни такива работи... [
    хъхъ..

Фен
    Град
    burgas
    oh opletena i obarkana istoriq i vse pak svanah!!Vij sega spored men TAZI VAPROSNATA М. ili si pada po Л. ili prosto se drazni i zavijda na tvoqta fr. Opitai se da govori6 s Л. i go pitai kakvi igri igrae s negovata uj nai-dobra priqtelka!!
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от melani
    oh opletena i obarkana istoriq i vse pak svanah!!Vij sega spored men TAZI VAPROSNATA М. ili si pada po Л. ili prosto se drazni i zavijda na tvoqta fr. Opitai se da govori6 s Л. i go pitai kakvi igri igrae s negovata uj nai-dobra priqtelka!!
    Мерси на всиички!Да поясня преди малко приказвах с Л. и го питах какво става и той ми каза,че Б. се държала адски гадно с него,а М. -по-добре....Но според мен това не е вярно,защото Б. е адски мила,а М. само се фръцка с телефон в ръка.Относно коментара за вдигане на шум за до кого ще сядаш... Имах в предвид,че изобщо М. изобщо не помоли Б.,а само чакаше Б. да излезе,че да и премести чантата.

Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Mi samo moga da ti kaja da podkrepqsh priqtelkata si...
    SamO kApoN mI DaI

Супер фен
    8 клас е годината на интригите После нещата коренно се променят....тоест нз в общия случай,но в нашия клас се получи точно това-каквото имаше да става (конфликти,караници и тн.) стана в 8 кл,а сега сме адски задружния клас
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си