- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zashto?
Ee to4no za tova govoreh i az sum su6tataПървоначално написано от SINDEL
Точно обратното е!Колкото повече живея,толкова повече го осъзнавам!Просто представителките на нежния пол са доста дискретни и затова се създава грешна представа...все пак е по-грозно да гледаш жени да говорят мръсотии,а мъжете като си говорят е доста по-приемливо!Другите теми естествено са футбол и коли...![]()
Ебати,и аз май за тия 3-те най-много говоря кат сме на коч парти!Супер яко...
![]()
тва са глупости ... ако си на 14 ... а приятеля ти е на 18 нормално е да си го мислиш ... жените им се прави повече секс .. но като станат на 18-19--- до 25 .. вече е ПИК ... ЧАС ПИК .. при мъжете това е от 18 до 22-24 години ... тогава хормоните стават луди ....
И в тоз стил след като ходите с по големи батковци мн ясно че .. така ще стане ... иЛи гледат само да те сексат ... пак и малките пикльовци ... каде Пишленце нямат и те вече станали 6-ти клас и ... ми говорят как не си били направили сефтето :! УЖАС !
=D> =D> Много точно казано! Нямам какво да допълня.Сега отговори ли си на въпроса "Защо на мъжете им се прави повече секс"?Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Тогава можем да зададем и обратния въпрос,но няма смисъл!Когато има хормони,има секс,когато има секс значи всичко е наред...
В побертета на момичетата им се прави секс не по-малко от колкото на момчетата.Първоначално написано от koalka
Жалкото е, че на нито един от двата пола не им се прави ЛЮБОВ... /така де, глобално погледнато/![]()
хм интересен въпросТрябва момчетата да се изкажат
![]()
Ооо, не бих казала, че е въпрос на пол- мъж или жена, а въпрос на личната сексуалност на човек. Въобще не мисля, че на мъжете им се прави повече отколкото на жените. Виж, за момчетата и момичетата не знам. Като са още момчета и момичета да вземат да правят някакви други неща дето повече ги разбират.
zashtoto sa mom4eta![]()
хахаа, в пълна заблуда си.. уловката е там, че момчетата говорят за това дори и когато има женско присъствие, а ние момичетата си споделяме и обсъждаме темата само когато се намираме в свои водиа дори и да не го правим, пак си мислим за секс.. тези, които не го правят, явно имат проблем или просто отричат, въпреки че е така
:P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Щото попринцип момчетата на всичко се нахвърлят като невидели ( само ня някои)
Айде без общи знаменатели ако обичаш ..Първоначално написано от mimkata_kaulitz
![]()
Само показва колко си ограничена и предубедена ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Казах само някои момчетаПървоначално написано от Drak'thul
![]()
аз не те познавам че да говоря за тебе![]()
и не сам конкретизирала![]()
Каквото каза е че 'момчетата на всичко се хвърлят като невидели" ..![]()
Но nvm ..![]()
МИ ТОВА НЕ Е ВЯРНО! колкото и мом4етата толкова и моми4етата ... само дето мъжете са по-сговор4иви и говорят пове4е... за и двата пола желанието е еднакво.. само дето пове4ето жени не си го признават..! незнам от какво се срамуват, да кажат 4е желаят някого... това си е в природата ни .. все пак малко или много сме животни и 1-вата ни цел е оцеляването- Т.Е. СЕКСА![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ти се самоопределяш като животно - много те съжелявам ..Първоначално написано от Kitana
Всички което можем да правим - мислим, взимаме решения, говорим, общуваме - всичко това и още много ни разграничават от всички животни .. и всичко благодарение на развитата ни нервна система ..
И секса/правенето на любов вобще не е определящо за оцеляването ни .. термина е оплождане и може да се прави и без секс/любов ..
Мъжете не са по сговорчиви, при повечето просто има един нюанс 'та се пофалим' .. - с прости думи ..
Не че при жените го няма .. и жените си го признават, но все пак са си жени, трябва да ни помъчат малко .. всяка що-годе добре изглеждаща жена може лесно да получи секс, като естествено не се знае дали този секс ще я задоволи .. затва ни мъчат за да дадем всичко от себе си .. и са прави ..![]()
не не се самоопределям като животно.. не съм искала да го кажа 4ак толкова задълбо4ено- не се олицетворявам като първобитен индивид (въпреки 4е и те са на 1 еволюционно стъпало под нас).. още пове4е 4е знам какво ни дели от тях и т.н.,
знам разликата между любов и брутален първи4ен секс... опитах се по просто без много писане да оприли4а секса.. и по то4но нагона към него и от двата пола ... това 4е мисълта за него е "завладяла" мом4етата не озна4ава 4е и моми4етата не я притежават, просто са по срамежливи .. а това 4е донякъде:оплождането и подсъзнанието ни опредлеят партьора и сексуланите предпо4итания неможем да го отре4ем... има поне 1000 книги в които се описва връзката между "първи4ното" в нас и физи4еския акт- сексPEACE [-o<
Само да кажа, че няма такова 'момичетата са по-срамежливи' .. 'момчетата са по-агресивни' и т.н. - може да има нещо общо с ген/хормони, но в повечето случай става въпрос за възпитание, тоест е строго индивидуално, макар, че ако се направи една анкета ще можем да заформим някакви обобщителни знаменатели, но като цяло мисля, че е грешно ..![]()
дам може и да си права(прав -сорри оба4е ника не ми подсказва мн.. ф или м сиПървоначално написано от Drak'thul
) но все пак всеки съди от жовота си и този на хората около него.. това за срамежливостта незнам виждала съм какво ли не, понякога една толкова невинна реплика може да те накара да се засрамиш.. но това зависи от 4овека както каза и съм съгласна .. но тук говорим общо... а ина4е за връзката зависи и от 4овека и от хормоните (гена) и така нататъка.. говорила съм по въпроса с пове4ето си колеги и приятели и вси4ки стигнахем до отговор : 4е няма отговор ,. а порсто предположения които малко или много са индивидулани от ли4ен характери и опит - и ВСЕКИ ЗА ВСЕКИ СЕ ДОБЛИЖАВА МАЛКО ДО ИСТИНАТА
![]()
tova ne e vqrno! am vsa6tnost ne moje da se znaetrqbva da se napravi prou4vane
no poprincip si e strogo individualno no kakto na momi4etata taka i na mom4etata im se pravi sex :P mom4etata moje bi pove4e si go priznavat :}
ем незнам но поне при мен не мисля че е така и двамата много искаме да правим секс но аз мисля че аз искам повече не винаги е таказависи от момчето и от момичето
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
не точно просто те постоянно говорят за това пък ние си траем има момчета които всяка 2-ра дума им е свързана с сексПървоначално написано от panterata
а пък аз не съм момче обаче не спирам да мисля за секс
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....