- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomoglete!!!!!!pls
zdraveite.mn sam ot4aqna.s avera mi pravixme sex s prezervativ.toi ne e sv1r6val v men i na men mi doide kakto normalno.te4e6e si kakto trqbva i kolkoto trqbva.no mn me e stax da ne sam bremenna,zashtoto mn mi se pikae,a kato otida pikaq po malko.po edna kapka.imam i bqlo te4enie.moje li uda sam nastinala?moje li da sam bolna,za6toto sam xremava?i ako mojete da mi obqsnite kak se k1sa edin pezervativ.mersi.pi6ete otgovorite si na tani2@abv.bg
хх не ми се пише на майл.. за бременна не си!!!!!!!! ама бялото те4ение си е проблем и то сериозен и упорит ... а за др може и да си настинала.. ако толкова си се паникьосала отиди на лекар ... или си потопи краката в топла вода с морка сол и един 4ай.. др незнам какво да ти кажа .. хайде със здраве
и уната
Спокс, не си бременна!
Тва с пишкането е от настинката а в най-лошия слу4ай може да си се разболяла от цистит. Пий 4ай4ета и аспирин или нещо подобно и ако продължиш да пишкаш 4есто или ако усетиш 4е те боли като пишкаш отивай при ли4ния лекар да ти пусне едно изследване на урината и евентуално да ти изпише някакъв антибиотик. Но не си бременна, тва 100 %.
![]()
Робинята на Quench
хахаха как ще си бременна бе![]()
изобщо знаеш ли какви са признаците при бременност?
чиста настинка си е, ако се влоши отиди на лекар, за да не ти се развие някаква по-сериозна инфекцияи се образовай малко
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Добре...не можеш ли да помислиш малко?Как ще си бременна като той не е свършил в теб и сте го правили с презерватив????![]()
![]()
да и аз това се питахПървоначално написано от koalka
ама на този свят има много паникьосани хора (надявам се не е защото не са образовани)
![]()
ne si bremenna prosto si nastinalai az kato sam hremava i t.n mi se pi6ka 4esto i nqkoi pat imam bqlo te4enie . ako slu4aino tova prodalji pove4ko vreme 6te trqbva da otidesh na ginekolog za6toto moje i da ne e ot nastinka aa vazpalenie nqkakvo noo ne se pritesnqvai az mislq 4e nqma ni6to. a za prezervativa ako se skasa 6te razberete spokoino! use6ta se i se vijda
![]()
аз ли не прочетох правилно или пишеше С ПРЕЗЕРВАТИВ хаха ако си го правила за 1-ви път е ясно защо се притесняаш макар аз като го напразих за 1-ви път не се притесняах след товане си бременна 100%
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
Напротив! Точно за това е!Първоначално написано от Kitana
Може би имаш цистит щом ти се пишка толкова често. Но то си има и друго по-цивилизовано решение. Казва си гинеколог. В случай, че имаш и течение, направо отивай.