.

Виж резултатите на анкетата: Неразделни ли сте с вашата половинка ?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да, навсякъде сме заедно

3 20,00%
  • много често сме заедно, но не постоянно..

8 53,33%
  • виждаме се и сме заедно само по кафета и купони

3 20,00%
  • виждаме се рядко

1 6,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Неразделни или....

При много двойки ( включително и при мен и приятелката ми ) съм забелязал, че са постоянно заедно,неразделни... По някой път тази постоянна близост ме задушава...
    Аз примерно почти съм изоставил приятелите си и спорта ( футбол )заради нея и много често се питам дали постъпвам правилно...
    Тази близост до голяма степен ограничава личния живот...
    на какво мнение сте ?

Когато двама човека се обичат, неразделни ли трябва да бъдат или...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Постъпвай така,както чувстваш,че е правилно,а не както си мислиш,че "трябва" Ако връзката е в началото си,смея да твърдя,че тази постоянна неразделност води до бързо омръзване...Което си е и съвсем нормално.Прекалено многото контакти "от раз" с човек,когото от скоро познаваш(или поне отскоро общуваш с него),оказват драстични(и катастрофални ) промени в т.нар. "изграден от теб график на личния живот" или така да го кажем-обикновеното ти ежедневие преди да си с този човек.
    -Ако много се объркаш,прочети първо всичко извън скобите,после и тях ,защото понякога имам да казвам много неща едновременно и става обърквация -
    Та...докъде бяхме стигнали-а,да! Ами значи недей да се ограничаваш от приятелите си и спорта заради това момиче.Както тя,така и ти сте си двама човека-два различни персонажа,две различни личности.Вие сте заедно,но НЕ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ Пък и ти сам го каза-задушаваш се.Ами това е лош признак Отпусни му края малко,че да не се превърне влюбването ти в антипатия Аз съм сигурна,че ако го обсъдите без недомлъвки и много открито и искрено,всичко ще е ок.Ако е точна мацка,ще те разбере.

хааххх душичката.. благодаря ти за подробните обеснения, но смятам че съм достатъчно зрял за да преценя какво да правя
    плюс това не съжалявам за нищо... така съм преценил, така съм направил... просто ми е интересно при вас как е и какво мислите по въпроса

между другото ходим от близо година, а я познавам от сума време... не е от най-пресните връзки хахахах

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами извинявай.... ....както казах,понякога се увличам хихихихи
    Ами аз лично обичам свободата.Затова може би много рядко допускам да съм за дълго с някого,дори да е идеалния. Харесваме се-ок.Заедно излизаме-ок.Но той е равностоен на приятелите ми и не прекарвам повече време с него отколкото с тях.Долу-горе гледам да е по равно Не обичам всеки ден да излизаме....всяка жаба да си знае гьола
    Той иска да излезе по мъжки-окей,но проблъм Аз излизам с приятелки и готово и т.н....

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    emi za jalost-naposledak se vijdame mn rqdko ako zaviseshe ot men shtiaxme da sme nerazdelni no...

Мега фен Аватара на iiirish
    една връзка задушава тогава когато чувствата или са повърхностни или са започнали да охладняват! когато обичаш даден човек ти винаги искаш да бъдеш максимално повече време с него и това разбира се е напълно разбираемо. не трябва да се отказваш или лишаваш от нищо друго било то приятели или любимо занимание, но е хубаво да намериш начин да съчетаваш нещата. при теб например тя може да идва когато има възможност на тренировките ти по футбол. ето как се съчетава полезното с приятното
    а иначе ние с приятеля ми се виждаме достатъчно често - толкова колкото да не ни втръсва един от друг, и толкова колкото да се радваме на всяка възможност да бъдем заедно. мисля, че намираме златната среда във това отношение

Re: Неразделни или....

Цитирай Първоначално написано от totev
    При много двойки ( включително и при мен и приятелката ми ) съм забелязал, че са постоянно заедно,неразделни... По някой път тази постоянна близост ме задушава...
    Аз примерно почти съм изоставил приятелите си и спорта ( футбол )заради нея и много често се питам дали постъпвам правилно...
    Като човек, който е бил в твоето положение, мога да ти кажа, че не постъпваш правилно. В момента сигурно не го осъзнаваш, но след време ще го... Само дето тогава вече ще е твърде късно. Другото нещо, което ще разбереш е, че момичето, с което си бил, не е заслужавало такава голяма жертва от твоя страна.
    Хубаво е един човек да е влюбен и да се вижда с този, когото обича. Но всеки от двамата трябва да има свое лично време. Не може да сте постоянно заедно (най-малкият проблем е това, че ще си омръзнете бързо). Aко един човек посвещава цялото си време на друг, той не може да се развива, а хората се раждаме с тази цел - да се развиваме.
    Не е трябвало да зарязваш приятелите ти. Те са една много голяма ценност...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелят ми е моят личен живот...нямам друг,а и не искам да имам.Не,прекалената близост не ме задушава,напротив-дава ми нови сили,чувствам се толкова щастлива като съм край него и направо съм на седмото небе.Но уви заради това тъпо училище тази година ще се наложи да се виждаме само съботата и неделята,което е ужасно....честно казано ви завиждам,че можете да се виждате доста често.

еми при нас е мн интересно, защото тя влезна в моето училище и постоянно сме заедно - и в училище, и извън него.. малкото пъти когато съм се мяркал сам или с някой приятел из центъра ( град Хасково не е от най-големите градове и повечето народ тук се познаваме ) винаги ме питат "Къде е Мирка" просто до такава степен сме свикнали един с друг и сме навсякъде заедно, че не мога да си се представя без нея.. и винаги когато някъде се каже моето име.. веднага след него е и нейното ... ех.. на 17 години толкова сериозна връзка...
    Там е работата, че на мен малко ми липсват излизанията по мъжки с приятелите ми.. липсва ми смеха на футболния терен.. типично момчешките глупости които всеки е правил в така наречената "коч компания" ... примерно днес бяхме на фитнес с няколко приятелчета, по късмет се уцелихме всички в залата.. беше перфектно.. идеята е, че не беше нужно да се съобразявам какво приказвам.. не беше нужно да внимавам как се държа... когато си постоянно с половинката си, тая свобода я няма... което си е тъжно...

Като човек, който е бил в твоето положение, мога да ти кажа, че не постъпваш правилно. В момента сигурно не го осъзнаваш, но след време ще го... Само дето тогава вече ще е твърде късно. Другото нещо, което ще разбереш е, че момичето, с което си бил, не е заслужавало такава голяма жертва от твоя страна.
    Хубаво е един човек да е влюбен и да се вижда с този, когото обича. Но всеки от двамата трябва да има свое лично време. Не може да сте постоянно заедно (най-малкият проблем е това, че ще си омръзнете бързо). Aко един човек посвещава цялото си време на друг, той не може да се развива, а хората се раждаме с тази цел - да се развиваме.
    Не е трябвало да зарязваш приятелите ти. Те са една много голяма ценнос
    в думите ти има истина, но нали знаеш приказката, че любовта е сляпа... може би до една степен съзнавам, че не се развивам, но.... обичам си я мамка му кво да се прави... луда работа

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ние много често сме си заедно, но не и постоянно...
    Просто .. не знам, не ми е някакси комфортно той да ми е като втора кожа ...
    Обичам да съм с него, приятно ми е да съм заедно, но имам нужда и от свобода, да си се видя с приятелите без него, та евентуално, ако има какво да се оплаквам от него да го направя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си