еми при нас е мн интересно, защото тя влезна в моето училище и постоянно сме заедно - и в училище, и извън него.. малкото пъти когато съм се мяркал сам или с някой приятел из центъра ( град Хасково не е от най-големите градове и повечето народ тук се познаваме ) винаги ме питат "Къде е Мирка" просто до такава степен сме свикнали един с друг и сме навсякъде заедно, че не мога да си се представя без нея.. и винаги когато някъде се каже моето име.. веднага след него е и нейното ... ех.. на 17 години толкова сериозна връзка...
Там е работата, че на мен малко ми липсват излизанията по мъжки с приятелите ми.. липсва ми смеха на футболния терен.. типично момчешките глупости които всеки е правил в така наречената "коч компания" ... примерно днес бяхме на фитнес с няколко приятелчета, по късмет се уцелихме всички в залата.. беше перфектно.. идеята е, че не беше нужно да се съобразявам какво приказвам.. не беше нужно да внимавам как се държа... когато си постоянно с половинката си, тая свобода я няма... което си е тъжно...