Здравейте на всички!Значи искам да споделя с вас един не толкова важен проблем,но вече стана такъв.Знчи аз с моя приятел не съм изпитвала оргазъм,не знам защо но не мисля,че проблема не е в него.Може би аз съм от тези момичет,който не получават и аз не знам вече.Имало е пъти в които е много изморен и свършва твърде бързо,но пък имало и моменти в които го правим по 4-5 пъти и пак нищо.А ми става много гадно,като слушам приятелките си да говорят колко пъти била свършила.Имаше случай в които приятеля ми ме е питал повреме на секса "свършваш ли?Кажи ми кога?" и аз го лъжех за да не му стане гадно.Но един ден се престраших и му казах,че досега не съм свършвала и даже не знам какво е чувството.От тогава той полага големи усилия,но пак не се получава.Опитва се поне клиторен огразъм да получа,но нещо не се правя.Вече седя и се чудя"Той дали знае къде ми е клитора?"Не знам какво да правя?Преди бях по-малка и не съм се замисяляла над това,но сега пораснах и направо полудявам.В мен ли е проблема,не знам вече?Какво да правя?