.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Там където няма болка и тъга!

A little help here, please

Работата е там, че не съм правил секс повече от година и сега донякаде ме е страх да си легна с момиче. Прекалено неуверен съм в себе си. Незнам как да си въррна увереността. Моля погнете!!!
    skype-> the_dark_rain

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Просто вярвай в себе си! Нито ще се изложиш...нито нищо.Защо си толкова неуверен? Не трябва така...Остави се на мига и на удоволствието, отпусни се и ...всичко ще е 6.Няма място за притеснения
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Повече от фен
    hich da ne ti puka we e*bi na volq

Голям фен
    Ами то ще си стане от самосебе си- независимо от притеснението ти.Природата се е покрижила като е кодирала като инстинкт сексуалните желания.Малко звучи като"гладен съм- ям" и си е така.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Abe to tiq det vaob6te ne sa praili sex se pritesnqvat po-malko ot teb pri polojenie,4e ti ve4e si minal po toq pat taka 4e po-spoko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Просто вярвай в себе си! Нито ще се изложиш...нито нищо.Защо си толкова неуверен? Не трябва така...Остави се на мига и на удоволствието, отпусни се и ...всичко ще е 6.Няма място за притеснения
    "СИЛАТА Е С ТЕБ ЛЮК!!!"

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Съгласна съм.

Повече от фен
    Abe to taka lesno ne se zabravq kak da se e*e6.Otpusni se i tova e !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто кажи на момичето,че не си го правил отдавна и ти трябва един опреснителен курс. Истината е за предпочитене пред това да се правиш на голям мъж и да се изложиш после!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Просто кажи на момичето,че не си го правил отдавна и ти трябва един опреснителен курс. Истината е за предпочитене пред това да се правиш на голям мъж и да се изложиш после!
    А така! Кажи й, да не стане някво мазало после. Просто да има предвид 4е отдавна не си го правил и да е търпелива и толерантна и изобщо...

Робинята на Quench

Ако нямаш вяра в себе си нищо няма да можеш да направиш в живота и саответно няма да постигнеш нищо ако вярваш в себе си сам ще се овериш че когато искаш нещо ако вярваш силно в него и в себе си то ще се получи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си