- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KADE MASTRUBIRATE
KYDE MASTRUBIRATE
Само вкъщи![]()
skype-> the_dark_rain
Първоначално написано от _DaRk_RaIn_
Навсякъде ,където имам възможност![]()
в нас-къде другаде да лъскам бастуна
Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!
...
У вас на масата пред майка ти
ами чесно казано лъскал съм на на някой по особени места места...например в даскало![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Първоначално написано от jeditte
+ желаниеПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Първоначално написано от koalka
...TaKe mE In YouR ArmS...
Предимно вкъщи. Въпреки 4е мн рядко ми се слу4ва щот като има с кой да си се задоволяваме нямам особено желание да мастурбирам![]()
![]()
Робинята на Quench
е па ходя си по улицата и си лъскам, проблем?
wecher predi da zaspish e mn priqtno,yseshtash kak ti iztrypwat krachencata i se ynasqsh w sladka drqmka![]()
v torbichka v chas
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Еми когато приятелкта ми е в цикал в нас мастурбирам малко да отпусна напрежението иначе един познат в старото ми даскалото в 12 клас нали тяхния клас го затвориха докат не метне не го пуснаха 19 годишен дефственик и той яко блъска в кенефа как го ебавах не е истина кав смях падна и идва директора и отваря кенефа и гледа тоя да лъска бастуна тамин метна и го изгониха от даскало после баща му го посини с точилката пред блока голям смях...![]()
home sweet home![]()
Ми ж кущиа иначе поече от веднъж съм се ебала в кенефите на даскалото или във влака
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
В домашна обстановка![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Първоначално написано от malone
Вечер като си легна ( ако съм сама), е много приятно, после се отпускам в една сладка дрямка и заспивам като бебе. Иначе - където ми се е приискало и съм имала възможност. Козметичния салон, автобуса до морето, зад кулисите на сцената при една ужасно дълга и досадна репетиция...е, и във ваната разбира се, но това сигурно всеки го е правил.![]()
аз в дюнерите предимно
Абе няма си друга обстановка като вкъщи.
Черен Принц
Аз рядко го правя , защото сам задоволена и то доста от към секса , но като го правя то е вечер преди да заспя