.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: KADE MASTRUBIRATE

Guest
    ooo v nas predi sun e strashno... naistina mnogo te onasq.. inache ako stava duma kade sum go pravil.. nachi v kino,edin reis v 7 sutrinta kato putuvah za daskalu beshe 3-ti podred i behse prazen sednah nai otzade i se vuzpolzvah ot sutreshnata erekciq,sushto i v daskalu,vlizam v prazna staq.. i..
    ps: chestno kazano kato sum na selo.. mnou me kara da luskam.. dz.. nqkvo novo mqsto az sum sam.. lejim si sutrin v legloto .. i.. togava mi se e slu4valo po 3-4 puti na den

Голям фен
    Град
    Бургас
    vka6ti

Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    wecher predi da zaspish e mn priqtno,yseshtash kak ti iztrypwat krachencata i se ynasqsh w sladka drqmka
    ммммдам преди сън е най хубаво и после се спи по лесно ахха иначе аз в къщи и в банята пред компа хаха ма не го прая често защото има кой да ме задоволява пък са ме задоволявали и в морската градина на пейка хахахах :Р :P :P :P :P
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Ми ж кущи а иначе поече от веднъж съм се ебала в кенефите на даскалото или във влака
    я кажи яко ли е в даскало защото с авера ми ни е фикс идея и на двама пък деа знам да го вкарам вътре хаха и както съм заек в даскалото ццц най много да ма убият даскалите :/ и разчу ли се..?
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

НЕ мастурбирам ако щете вервайте

НЕ НА ЧАЛГАТА !!!!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    По улиците Тц тц тц ....

В нас разбира се
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do