- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KADE MASTRUBIRATE
ooo v nas predi sun e strashno... naistina mnogo te onasq.. inache ako stava duma kade sum go pravil.. nachi v kino,edin reis v 7 sutrinta kato putuvah za daskalu beshe 3-ti podred i behse prazen sednah nai otzade i se vuzpolzvah ot sutreshnata erekciq,sushto i v daskalu,vlizam v prazna staq.. i..![]()
ps: chestno kazano kato sum na selo.. mnou me kara da luskam.. dz.. nqkvo novo mqsto az sum sam.. lejim si sutrin v legloto .. i.. togava mi se e slu4valo po 3-4 puti na den
vka6ti
ммммдам преди сън е най хубаво и после се спи по лесно ахха иначе аз в къщи и в банята пред компа хаха ма не го прая често защото има кой да ме задоволяваПървоначално написано от TikiraYang
пък са ме задоволявали и в морската градина на пейка хахахах :Р
:P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
я кажи яко ли е в даскало защото с авера ми ни е фикс идея и на двама пък деа знам да го вкарам вътре хаха и както съм заек в даскалото ццц най много да ма убият даскалите :/ и разчу ли се..?Първоначално написано от sexY_mackA90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
По улиците![]()
Тц тц тц ....
В нас разбира се![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do