.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    karlovo

Kak da si go izbia ot glavata????

Moqta izstoria e malko slojna za razbirane no as sam vlubena v edno mom4e no toi ne me obicha,znae kakvi sa mi 4uvstvata kam nego i znam 4e ni6to nemoje da stane no mnogo go obicham mislq za nego postoqnno i mn stradam 4e toi ne me obicha iskam da ne go obi4am no nemoga,vsi4ko mi napomnq na nego i kolkoto i da se mucha da ne mislq za nego ne se polu4ava!!!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Нз дали някой може да ти помогне. Ти сама трябва да се осъзнаеш, а и след като осъзнаваш,че нямаш шансове, се откажи и потърси някой който ще отвърне на чувствата ти. Сигурно ти се струва невъзможно и мн гадно, но опитай.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    spox i az sum bila v sa6toto polojenie i moga da ti kaja 4e 100% vremeto ne pomaga !! edinstveniq na4in da si go izbie6 ot gtlavata e da se vlubi6 v drug .. za jalost dr na4in nqma

Мега фен Аватара на iiirish
    свикни с мисълта, че времето притъпява болката. ако имаше рецепта с която да забравим някой щеше да е много по-лесно, но приеми, че живота е такъв и за жалост ние не можем да променим някой негови страни. бъди упорита и изживей миговете със приятелите си, които една връзка малко или много ти отнема - просто погледни хубавата страна на живота

Повече от фен
    mmmm da .... samo i edinstveno vremeto moje da ti pomogne za jalost.....
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

eto nqkoi kato men i az sam taka no veche znam che s vremeto she se promeni vsichko nqkoi den she sreshnesh nqkoi drug i izvednaj she zabravish momcheto koeto sega obichash badi sigurna

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ами...случвало ми се е нещо подобно..е не съвсем но подобно...и нищо не помага..само времето..не е окуражаващо, но поне не те лъжа и нети давам празни надежди...
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Няма как да избягаш от тази болка. Въпроса е да се научиш с времето да я игнорираш и да живееш пълноценно дори и без човека, който обичaш. Това е трудно, но въпреки всичко възможно. А и има още много хубави неща, които ще ти се случaт така, че не се предавай!

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми и аз бях така 4 години и плаках всеки ден ,но спрях да го виждам и сега го мразя вече.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mila.. Ti ne iskash da go zabravish.. Podsyznatelno smqtash che toi shte trygne s teb.. I tova ne ti pozvolqva da se otarsish ot mislite za nego.. Ne si prikluchila do krai s nego.. Sloji si chertata i prodaljavai napred.. Vsichko e vypros na volq.. A az sym ubedena che vseki ima volqta koqto go izmakva ot kalta.. nezavisimo ot situaciata..

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    noramlno e.. vseki e imal takava lubov.. li4no az mn vreme stradax za edin 4ovek i sega naistina go mrazq i si zaslujavashe omrazta mi de.. sega za teb savet-sled kato si taka ubedena 4e nishto nqma da stane mejdu vas-primiri se-vremeto lekuva vsi4ko opitai da namerish drug i da zabravish tozi!uspex

Мега фен Аватара на koalka
    Да се надяваме,че времето ще ти помогне.И все пак се разсейвай с нещо.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    все още не е измислен лек за тази болка,колкото и банално да ти звучи единственното което ще ти помогне е времето.Внаги ще си спомняш за него и винаги ще има място в сърцето ти за него,но трябва да приемеш това което ти се случва и да продалжиш напред,излизаи повече с приятели,защото както времето така и приятелите мн помагат
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Знаеш ли и аз преди година се питах постоянно...какво да направя да го забравя...тва си е просто психологическа настройка..трябва сама да си кажеш край...Осъзнаваш,че не можеш да си с него,че не те обича...Той не е перфектен,не те заслужава,продължаваш напред,избягваш го и го забравяш...Но ти сама трябва да си кажеш,че не го обичаш,да сложиш всичко тва в минало СВЪРШЕНо Успех!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    AXAXAXAXAX. ..booje koga sh6te se nauch4ite be deca....kak sh6te go zabraish6-mi sh6te si namerish6 nov mnogo qsno!!

Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    AXAXAXAXAX. ..booje koga sh6te se nauch4ite be deca....kak sh6te go zabraish6-mi sh6te si namerish6 nov mnogo qsno!!
    Тц Тц кой го казва "бе деца" мацка вече ставаш смешна! Ти знаеш ли какво значи думата любов ?! Ам като съдя по всичките ти мнения стигам до извода че НЕ ЗНАЕШ ! Не може просто ей така да забравиш някой който силно обичаш и да си намериш НОВ . . . всички който някога или все още обичат го знаят !

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Да ама за тебе няма друг...ти си прекарала целия свят между дебелите ти баджаци не мога да те дишам МА 12 годишна...

По темата: започни да му търсиш косури, но гледай да не ти стане навик

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си