.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Nespodelena Lybov

Hybrid View

Nespodelena Lybov

Zdraveite sladuri ! moqta istoriq e malko stranna no shte vi q kaja i iskam da me posavetvate KaKvo da pravq ? !? XareSax si edno momche predi 3 godini ! ot pryv pogled se vlybix v nego. I taka togava nishto ne izleze zaradi edno momiche koeto strashno mnogo mu se butashe. Sled tova az se opitax da go zabravq s drygo momche ! No sega sled tri godini osaznavam che ne sym go zabravila vse oshte . Toi varveshe dve godini s tova momiche koeto vi spomenax , postoqnno kusaxa i trygvaxa! Sega veche ne sa zaedno ,no toi oshte q iska vupreki che tq go pravi za smqx ! Celyva se s mnogo drygi momcheta vurvi s tqx za po 1 sedmica , no i tq go iska samo ei taka zashtoto e bogat ! A tq si pada samo po bogatashkite sincheta.! Az ne go xaresvam zaradi sredstvata my a prosto go xaresvam takyf kakuvto si e ! Mislq che sym se vlubena istinski za prav put v Nego! Pls kajete mi kakvo da pravq ? Nemoga da go zabravq ! Da chakam li da q zabravi ili da se otkaje ot nego makar i da znam che ima dobro mnenie za men no XarEsva neq ?

Мега фен Аватара на iiirish
    явно теб те приема единствено като добра позната или приятелка (не си уточнила какви са ви взаимоотношенията). щом сърцето го тегли към друга ти не можеш да направиш нищо. може тя да е най-голямата к*рва, но той иска да е с нея и явно те все пак притежава нещо, което той вижда в нея, а ти не можеш. а той така или иначе все някой ден ще осъзнае защо тя е с него. не може вечно да е заблуден нали?! но пък тогава пак няма гаранция. дори човека, който ти харесваш да скъса с половината град, ако той не те харесва полза от това ти лично нямаш...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не можеш да накараш някои да те обича.Той или те обича или - не!За жалост е така..убедих се от личен опит

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Няколко пъти про4етох историята ... наистина много гадно ...
    нали знае6 надеждата умира последна .... аз ако бях ... 6тях да се боря до край .... през това време може да сменя няколко гаджета пък кои знае може тогава да го забравя .... УСПЕХ
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    явно теб те приема единствено като добра позната или приятелка (не си уточнила какви са ви взаимоотношенията). щом сърцето го тегли към друга ти не можеш да направиш нищо. може тя да е най-голямата к*рва, но той иска да е с нея и явно те все пак притежава нещо, което той вижда в нея, а ти не можеш. а той така или иначе все някой ден ще осъзнае защо тя е с него. не може вечно да е заблуден нали?! но пък тогава пак няма гаранция. дори човека, който ти харесваш да скъса с половината град, ако той не те харесва полза от това ти лично нямаш...
    Именно.Анито.сл е права.

Повече от фен
    Град
    Mars
    щом три години не си го накарала да има чувства към теб явно няма смисъл.знам че ще ти прозвучи тъпо или налудничево но от личен опит ти казвам че щом не те е обикнал до сега няма смисъл да се продължава.не се измъчвай живота продължава.сега може да ти се струва невъзможно но когато го забравиш ти сама ще осъзнаеш че така е по добре.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не можеш да накараш някои да те обича.Той или те обича или - не!За жалост е така..убедих се от личен опит
    mmmm i az taka ama sega mi e got
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

mila i az bqh v sushtoto polojenie kato tvoito- haresvah momche s koeto bqhme mn blizki priqteli i az poludqvah po nego sqka sekunda kogato bqhme zaedno.toi razbra che go haresvam no nishto ,praveshe se che ne znae za tova.i toi kato s tvoeto momche hodi s edna palna shmatka i v momenta e s neq samo zashtoto e sviknal da e s neq ,a tq mu se kachva na glavata.s mn muka i plach se opitvam da go zagurbq vse oshte malko po malko no uspqvam.zatova te suvetvam gledai na pred vremeto shte zalichi lubovta koqto izpitvash az se otdrupvah leka po leka ot moito momche i sqkash se poluchi opitai i ti moje da ti pomogne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си