- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- дайте няква идея
кво да правя с наще... почти всяка вечер ме довеждат до нещо като нервни кризи.... мисля че не е нормално момче на 16 да реве постоянно.... ама не мога да се сдържам... ся последния път ми смалиха времето за излизане с 1 час... димек 10 часа за събота и неделя и 9 са седмицата... под предтекст че било зима... опитвам се да ги питам защо... и те веднага... " ми тва си е наша работа и си малък " а всичките ми връстници са до по късно и приятелката ми и тя... та тряабва да я оставам в 10 и да си ходя... та дайте съвет... кво да прая... да се примиря... ама не мога така... или просто да си правя квото си знам и кви ще са последствията
Emii sedni i im obqsni che ve4e si stanal na 16 .. ne si tqhnoto 5-godishno mom4ence i imash nujda da se veselish i da izlNormalno e da se pritisnqvat,no ako priqtelite ti sa dobri i dopadat na roditelite ti spored mene nqma da ima problem
Az sam na 15 i se radvam che nikoga ne sm imala takiva problemi s roditelite si,zashtoto mi imat golqmo doverie i az pravq vsi4ko vazmojno da ne go gubqt
Uspeh :P
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Не си само ти така. На мен също ми вдигат доста често нервите и то всичко започва от някакви глупости. Няма смисъл да говориш с тях мен ако питаш. Поне при моите родители във времето когато "воювах" за свобода и да ме пускат до по-късно (преди 1-2 години), разговорите не помогнаха. Трябва да спечелиш доверието им. Така че не прави по-добре това което ти скимне. Карай известно време по техните правила и след това те ще карат по твоите. Запознай ги с приятелите си - това също може да помогне.
Оо кофтиии! Нз на мене винаги (е, след кат навърших 15) са ми давали да стоя до колкото си искам и да ходя където си искам стига да си нося ГСМа. Перфектно си е така. Пробвай го тоя вариант. И им кажи 4е сте с приятели и сте някъде в квартала та да не се притесняват.
![]()
Робинята на Quench
Браво! Е тва е.. Ма за да ги запознаеш с приятелите си трябва да не са някви пустиняци, все пак.Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Е много ясно. Много е важно да харесат приятелите ти иначе ще започнат други спорове от рода "Уф пак ли с тея ще излизаш" ... с куп наредби за приятелите ти, което мен лично ме изкарва извън релси.Първоначално написано от PaChanGa_GiRl