Моята бивша най-добра приятелка ми е правила подобен номер .. не то4но същия но е тръгвала с мое бивше гадже много малко време след като съм скъсала с него ( при това два пъти).
Първия път и простих. и тя се чувстваше гузна мнооооооого дълго време. Нещата се оправиха. При втория път вече ... доста трудно но все пак успях да и простя и тогава. Но все пак явно тя самата е решила че е прекалила с доверието ми и някак си самата тя се отдръпна. Мисля че това е много по-голямо отмъщение - тя сама да си осъзнае грешката и да се чувства гузна.
Ако все пак си падаш по мръсни номерца можеш да флиртуваш невинно с някой който тя харесва или да предизвикаш момчето да флиртува с тебе. Накрая можеш да и кажеш че той те е свалял, но ти си му отказала. По този начин правиш двоен номер - 1. връщаш и го, но и излизаш чиста - един вид момчето е започнало нещата; 2. показваш и, че ти си много по-зряла от нея и в ситуация, в която трябва да си докажеш приятелството, си го направила ... това ще я върне на момента, в който тя те е предала и ще се чувства още по-гадно.
Ако искаш още съвети пиши ЛС.