.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Tq me predade?

xxxxxxxxxx
    Guest

Tq me predade?

Zdraveite iskam da poiskam savet za6toto neznam kakvo da napravq.Nai-dobrata mi priqtelka (pone do v4era) me preeba i iska da me preebe...davala sam vsi4ko za neq a kakvo stana.Ima edno mom4e az i razkazvah za nego 4e go haresvam i t.n. i tq se e zapoznala s nego i e tragnala s nego i ni6to ne obelva ne mi i kazva 4e za izlizali...kakvo bihte napravili na moe mqsto????Da i otmustq li??? btw ne mi e za mom4eto a za tova 4e me e preebala i e skrila ot men(((( 10x predvaritelno

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да й отмъщаваш?После някоя "приятелка" на нея ще й отмъсти.Няма смисъл...не се занимавай повече с нея и си живей живота.Доста често се срещат такива момичета.Даже познавам.

Град
    Благоевград
    Защо всичко трябва да се обърне на отмъщение? Твоята приятелка рано или късно ще скъса с момчето. И познай кой ще ходи с него след това. Да, точно ти, поне докато и вие не скъсате. А колкото до приятелката ти - ако е праразит - махай я. Ако е само сгрешила, че е почнла да ходи с момчето на сърцето ти - прости й, тя така или иначе ще си намери майстора.
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Просто вече не й бъди никаква... отмъщението няма смисъл, а и рано или късно то ще дойде за нея, но от някой друг...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    София
    Ми честно казано не мисля че ако тя те е мислила за своя приятелка би постъпила така. Може би наистина е харесала това момче, но е трябвало да сподели с теб, както ти си споделила с нея, че го харесваш. Защо не я попиташ защо го е направила-да се изясните?

f-4etoooooo
    Guest

;)

Ako naistina iskash da i otmystish...vij zareji q tq po natatyk shte ima nujda ot teb no teb nqma da te ima tyi kato tq te e predala...ina4e e typo zaradi mom4e da se karate

Моята бивша най-добра приятелка ми е правила подобен номер .. не то4но същия но е тръгвала с мое бивше гадже много малко време след като съм скъсала с него ( при това два пъти).
    Първия път и простих. и тя се чувстваше гузна мнооооооого дълго време. Нещата се оправиха. При втория път вече ... доста трудно но все пак успях да и простя и тогава. Но все пак явно тя самата е решила че е прекалила с доверието ми и някак си самата тя се отдръпна. Мисля че това е много по-голямо отмъщение - тя сама да си осъзнае грешката и да се чувства гузна.
    Ако все пак си падаш по мръсни номерца можеш да флиртуваш невинно с някой който тя харесва или да предизвикаш момчето да флиртува с тебе. Накрая можеш да и кажеш че той те е свалял, но ти си му отказала. По този начин правиш двоен номер - 1. връщаш и го, но и излизаш чиста - един вид момчето е започнало нещата; 2. показваш и, че ти си много по-зряла от нея и в ситуация, в която трябва да си докажеш приятелството, си го направила ... това ще я върне на момента, в който тя те е предала и ще се чувства още по-гадно.
    Ако искаш още съвети пиши ЛС.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    няма смисъл от отмащение,тя ще си получи заслуженото рано или късно.Поне вече знаеш че тя не ти е приятелка и никога не ти е била
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

А тя кога се е запознала с това момче и кога са излизали - преди ти да и кажеш, че изпитваш нещо към него или след това?
    Както и да е - да ти кажа честно по мое мнение тя не е виновна за нищо. Това, че ти си си "харесала" някое момче, не значи, че то е забранено за приятелката ти. Ако и тя си го е харесала съвсем естествено е, че няма да ти каже и още по-естествено е, че не ти е казала, че са излизали (направила го е с цел да не те нарани). Така че думата "преебала" тука на мен нещо не ми се връзва - ако тя наистина е имала за цел да те преебе и да те накара да се чувстваш кофти, то тогава със сигурност не само, че щеше да е излизала с него, ами и щеше веднага да ти се похвали (нещо, което тя не е направила!). И още нещо - те явно (евентуално) имат някакви чувства един към друг и не е редно ти да се явяваш като една пречка за техните взаимоотношения, само и само защото "ти си си го харесала първа" и защото той вече ти се е превърнал в един вид фикс-идея ("ако не е мой - няма и да е неин").
    Та...аз бих ти препоръчала да говориш с приятелката си и да разбереш нейната гледна точка за нещата и чак след това да мислиш как да процедираш с нея.

ПП. Има и такива момичета, които по принцип остават на заден план, засенчени от най-добрата си приятелка, и ако тя е една от тях нищо чудно и да ти е "забила нож в гърба" напълно умишлено, с цел повдигане на собственото си самочувствие.
    Но не вярвам да е такава ситуацията, най-малкото защото ти до сега щеше да си го усетила.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami kakvo da ti kaja mn tupo e postupila i nz........nz za6to go e napravila!no ako ti e fr nqma6e da go napravi pone taka si misliq a i mislq 4e e taka

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    postupila e ujasno... nemoje ve4e da se kaje 4e nqkoga ti e bila priatelka.. sled tazi postupka ne si otmashtavai naro4no-normalno e sega da go iskash zashtoto si naranena no znai 4e to shte i se vurne nqkoi den -rano ili kusno..bez ti da pravish nishto

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mii na mene sa mi praili 4esto takifa nomera..2 puti si otmustix i pri purviq slu4ai taka q nakarax da sajelqva 4e tq 4ak se e premestila v dug grad ...no ina4e po dybre vaobshte ne se zanimavai s neqi kato te potursi teb nqma da te ima..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си