.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Чуждестранен треньор за националите ни?

Интересно ми е, дали ако чужденец стане треньор на националите ни по футбол, ще имаме по-големи успехи и ще играем по-добре. Сетих се за Гус Хидинг, който на световното беше треньор на Австралия, чиито футболисти направиха някои доста силни мачове, и това ме накара да се замисля...
    Вие какво мислите? Смятате ли, че това трябва да се приеме, като възможност, в случай, че Христо Стоичков напусне или го изгонят?
    Защо?...какво ви кара да мислите така?

Против съм и аз!Вярваям че има подходящ човек и за този пост който да не е чужда страна.Просто в момента не сме попаднали точния човек.Смятам че един Пламен Марков ако отново поеме кормилото ще свърши чудесна работа.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Da az sa6to mislq,4e v Bulgaria ima kadarni treniori,prosto ne sme popadnali na to4niq 4ovek Samo dano po-skoro da go namerim!A ne moga da razbera za6to kato nqkoi kaje 4ujbina i vseki si misli,4e tam vsi4ki sa po-po ot nas!Kakto nie si imame pak 6te se povtorq kadarni hora i takiva,koito ni6to ne mogat da napravqt,taka e i v 4ujbina.Ako po4nem za vsqko ne6to,s koeto ne se spravqt bulgarite da mislim za 4ujda namesa to kakvo 6te stane tuk...

оооо само не Пламен Марков(лично мое мнение просто не ма кефи)....бих казал че треньора на Локо Сф-Стефан Грозданов е подходящт,тъй като е голям тактик а за Станимир Стоилов нямам думи-мн го обичам и уважавам като треньор но нека да си стои в Левски и да си има там успехи че съм левскар и за мене той е топ треньор
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Пламен Марков нали беше треньор. и нищо не направи. има много по-подходящи от него, които засега обаче си разботят добре в отборите - Стоилов, Грозданов, Балъков... абе не знам дали тряа да е треньор от чужбина, ама знам, че не тряа да е Стоичков...
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

файда няма ако иска и Кройф да доиде де тая не трениора играе а играчите,може Стенли да се върне като Стойчков се махне ама който и да го замести ще е пак същата

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Против съм и аз!Вярваям че има подходящ човек и за този пост който да не е чужда страна.Просто в момента не сме попаднали точния човек.Смятам че един Пламен Марков ако отново поеме кормилото ще свърши чудесна работа.
    С този треньор едва ли ще имаме някакви по-добри постижения, от тези в момента. Нали бяхме с него на Европейското и видяхме какво стана: 1:2, 0:2, 0:5.

Сега, като се замисля, един Красимир Балъков, хммм, би бил един доста добър, даже супер вариант, за национален селекционер, стига Стоичков да не промени начина, по който ръководи тимът ни.

оооо тамън ся са сетих че Балъков с тези успехи в Грасхопърс ще може да направи мн положителни неща ва националния отбор,ама да ви кажа по-добре да са пообработи като треньор щото да не стане кат Стоичков-да го спукат от критики бг медиите и да му се срини репутация и желание за успехи.........
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Не мисля,че чуждестранен треньор ще успее да направи нещо знаменито с националния ни отбор,а напротив ще се провали.Не вярвам и някой да иска да поеме нашия отбор.Пламен Марков все пак ни доведе до европейското първенство,а и в такава група тези загуби са си абсолютно закономерни.Винаги сме играел трудно срещу тези отбори дори и не под ръководстовото на Пламен Марков.Все пак по-добре е за момента да остане в ЦСКА.Красимир Балъков е един добър вариант за заместник на Христо Стоичков.И като помощник в Щутгарт и като треньор сега в Грасхопърс,Краси се представя отлично.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Ne e nujen 4ujdestranen trenior. V Bulgaria ima treniori s nujnite ka4estva ama stoi4kov sq....az bih predlojil Iordan Lechkov

Голям фен
    Град
    София
    Стоичков е селекционер, не треньор.
    Всички момчета си тренират по клубовете и там се развиват.
    Главната задача на селекционера е да събере най-добрите и да ги накара на играят заедно. Второто въобще не е лесно, особено като се имат впредвид "великите" български футболисти.
    Проблема е, че всички играят за себе си, за собственото си величие и никога не работят в екип. В отбора, не е тайна, че има и много кофликти. Това също пречи много!
    Често на терена не излизат най-добрите, а тези с уговорки.

За селекционер е нужен утвърден и авторитетен човек, безкомпромисен и решителен. Най-добре да смени всички титуляри и да сложи играчи, които ще играят заедно и ще се раздадат!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от BoboMaister
    оооо тамън ся са сетих че Балъков с тези успехи в Грасхопърс ще може да направи мн положителни неща ва националния отбор,ама да ви кажа по-добре да са пообработи като треньор щото да не стане кат Стоичков-да го спукат от критики бг медиите и да му се срини репутация и желание за успехи.........
    Смятам, че Балъков е доста по-различен човек от Стоичков.

Стоичков го спукват от критики и т.н., не само, заради някои резултати, но и заради самото му поведение.

.

Vajno e da si razbira ot rabotata-toest da e profesiolnalist,a ne samozvanec kato nqkoi!Balykov e dobra ideq ina4e kakto nqkoi napisa
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си