.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Tupata 4alga

Hybrid View

hate chalgataaaaa
    Guest

Tupata 4alga

Kakvo vi e mnenieto, slu6ate li gi tezi prevzeti ligli? az li4no ne nenavijdam gi i nikoga prez jivota si ne sum gi slu6al

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    pak li taq 4alg veee, ai stiga, ima 48659237 temi . I plus tova vseki kazva 4e ne slu6a, ama ne e taka, sled 3ta vodka si4ko q znai, ai ai nqma ko da se lujem

Guest

Re: Tupata 4alga

Цитирай Първоначално написано от hate chalgataaaaa
    Kakvo vi e mnenieto, slu6ate li gi tezi prevzeti ligli? az li4no ne nenavijdam gi i nikoga prez jivota si ne sum gi slu6al
    i a ne q slu6am i me draznqt,ama kvo da napravq?ti 6to si tolkova ozloben?ima mnogo ne6ta,koito ne ni haresvat i vse pak ne mojeme da gi promenime.ima hilqdi sporove za muzikata i vse pak ne se stiga do edinodu6no mennie,a i + tova vseki ima pravo na lo6 vkus taka 4e gi zareji da si slu6at 4algii i ti si slu6ai kakvoto ti haresva.razli4ni hora,razli4ni vkusove.

Абе нищо й няма на чалгата много си е готина даже ! и ще ме извиняваш ама ако си на 3-4 подвоници какво ще ми слушаш балади ли ?!?!?

Повече от фен
    Град
    ;]

Re: Tupata 4alga

Цитирай Първоначално написано от hate chalgataaaaa
    Не му обръщайте внимание ... Банда цигани са го изнасилили като малак слушайки албума на Азис ;]

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Абе нищо й няма на чалгата много си е готина даже ! и ще ме извиняваш ама ако си на 3-4 подвоници какво ще ми слушаш балади ли ?!?!?

Азис Педерасний кой друг...
    Да съм споменала с нещо Азис и аз не сам от неговите фенове
    Кефа се повече на Райна,Гергана,Анелия,Глори ,Ивана,Малина и Камелия

Мега фен Аватара на machoka
    Всичко е ток и жица, ама нали решихме без повече анти-чалга теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си