.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: help me:(

Guest

help me:(

Zdr.Postoqnno mi izlizat nqkakvi kvadratni ptozor4eta na koito pi6e "Messenger service" i nqkakav text na angliiski po tova,pls ako nqkoi znae kakvo e tova i nai ve4e kak da go mahna 6te sam mu mnogo blagodarna.izvinqvam se za latinicata

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    И на мен ми излизаха преди време, но като си инсталирах Касперски изчезнаха.
    Тези прозорцета са спам.
    Инсталирай си Касперски си готова.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Касперски натоварва много машината.. Препоръчвам ти НОД32.. Перфектната антивирусна програма и не натоварва компютъра толкова много.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Касперски натоварва много машината.. Препоръчвам ти НОД32.. Перфектната антивирусна програма и не натоварва компютъра толкова много.
    Може да я натоварва малко повече, но NOD 32 не засича тези спам съобщения.
    Казвам го от личен опит.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    По-добре firewall, отколкото Касперски (Казвам го от личен опит )

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Може да я натоварва малко повече
    и не я натоварва малко повече, а МНОГО повече

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    mozzila firefox + nod32 + Lavasoft Personal Firewall.. неочаквано добра комбинация

От настройките на firewall-а е. От там се изключва това, ама сега нямам време да го обеснявам.

П.С. Касперски е най-добрата, но е истина че доста натоварва машинката, и ако си с по слаба...
    Иначе за антивирусните- аз правя така- слагам си НОД32 лекичка, ама и слаба... ако се случи да хвана нещо- он лайн сканиране.

Forslor
    Guest

Re: help me:(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdr.Postoqnno mi izlizat nqkakvi kvadratni ptozor4eta na koito pi6e "Messenger service" i nqkakav text na angliiski po tova,pls ako nqkoi znae kakvo e tova i nai ve4e kak da go mahna 6te sam mu mnogo blagodarna.izvinqvam se za latinicata
    Start->Run->пишеш services.msc и ENTER
    Сега в отворилияти се прозорец търсиш къде пише MESSENGER ,десен клик на мишката в/у него Properties ...на Startup type слагаш DISABLE след това ок и затваряш.

Ето и линк със илюстраций как да си спрете "ненужните" и опасни сървизи в XP то.
    http://store3.data.bg/joroal/joroal.htm

Guest
    Mnogo vi blagodarq.A otnosno anti virusnite az sam s kaspersky i pak mi izlizaha

Mozilla Firefox+adblock+noscript+Avast+spybot search and destroy -> NO MORE SHITS(znam go ot lichen opit)

Re: help me:(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi pi4 mislq 4e tova e nqkoq ot mizernite versii na Trojan Horse. Preporu4vam ti NOD32 ... sled kato mahne6 virus-a sys neq ako si s Internet Explorer idi v menu-to Tools sled dava6 vyrhu "Pop-up Blocker" i izbira6 "Turn On Pop-up Blocker" tova se pravi za za6tita, i 6te ti iz4eznat tezi ///kvadratni ptozor4eta na koito pi6e "Messenger service"///
    nadqvam se 4e ti pomognah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си