- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo bihte kazali?
privet na vs i mersi ,che ste vlqzli da prochetete i moqta istoriika (isteriika)ta situaciqta e slednata..imam si strahoten pr mn milich1k i t.n.
obachee nz,naposled1k nqmam jelanie da govorq mn s nego
izobshto da obshtuvam..predpochitam da s1m sama..i tva normalno li e?
znachi li,che neshto se e promenilo?? az mn go obicham, samo na 17 s1m i moje da zvuchi smeshno..no mislq,che bez nego ne bih mogla da jiveq..ta da vi pitam,kak mislite,shte me b1de li
..ne sheguvam se,v smis1l normalno li e?
Не се притеснявай.Случва се понякога![]()
Може да сте си омръзнали малко.От колко време сте заедно ? А и всеки човек иска понякога да е самНяма страшно
![]()
М...да ти кажа на мен не ми се е случвало,но може би е нормално човек да иска да остане понякога сам.
ami ot pochti 6 mesecaПървоначално написано от ~ChocoLaTe~F~
Нормално, понякога човек има нужда да остане насаме със себе си, с мислите и чувствата си ..
Само дано приятелят ти те разбере и не се разсърди, че го отбягваш...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
споко, нормално е!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ee,mn vi blagodarq,a bqh se otchaqla![]()
Спокойно бе...просто..отвътре ти идва да си починеше означава да го забравиш напълно
Тва е доста дълго времеЩе се опрай положението. Споко
![]()
Щом се обичате сичко е шестИ аз мн често искам да остана сама със себе си. Нищо нередно няма.
Kak mojete za 6 mesca da kajete che e mnogo vreme ???![]()
Po dobre si saberi mislite za den dva i togava provedete 1 hubav razgovor.
\Първоначално написано от miloto_girl-4e
/ \
/
![]()
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Съгласна! \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/
пфф 6 месеца били много6 месеца са нищо и минават като 1 ден.. съвсем неусетно.. ако това е много, какво да кажем за двойките, които са заедно от 3-4-5 години, че и повече?
![]()
и аз пък изобщо не съм съгласна, че е нормално да нямаш желание да разговаряш с човека до теб... ако го обичаш, винаги ще искаш да общувате, да обменяте мисли, емоции, непрестанно да споделяте и не би ти омръзнало![]()
незнам, на мен ми се струва супер странно.. е да, понякога ти се иска да останеш на саме със себе си, но чак пък толкова![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Спокойно всичко ще се оправи![]()
taka e zashtoto go imash ... ako reshish da se razdelite vednaga shte ustesh lipsata mu sigurna sam i shte sajaliavash za postupkata..moje bi tova sastoqnie e vremenno![]()
ee sluchva se ponqkoga...nema qdove shtom chuvstvash che go obichash
PITBULL TERIER POWER