- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK DQ SKASA6 S GADJETO SLED DALGA VRAZKA???
KAJETE KAK DA SKASA6 S GADJETOSI SLED KATO STE HODILI MNOGO DALGO VREME NO VSE PAK DA SI OSTANETE PRIQTELI
![]()
животът е игра,
играй я въпреки,
че знаеш,че съдията е подкупен!!!!!!
Определено не и като разпитваш по форуми. Момчето надали пада от Марс.
Защо все си тъна в заблудата, че когато двама души наистина са имали "дълга сериозна връзка", би трябвало самите те най-добре да знаят какво да направят в подобна ситуация? Приятелят ти е отделен човек, само ти го познаваш и се предполага, че трябва и да си наясно кой е най-правилният подход към него.
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Просто му кажи че не желаеш вече да сте двойка, но забрави израза "искам да сме си само приятели"
скъсай го от секс и след акта му кажи късаме![]()
мм кажи само.. Не искам да бъда повече с тебе и толкова... мноо сложно..![]()
![]()
Ами можеш да му го кажеш просто .... за какво трябва да питаш друг - ти знаеш къф е би трябвало след дълга връзка да знаеш какво да каеш на човека до теб .... а питай brain_stew ..... тя има опит с дългите връзки![]()
![]()
На мен това най-много ще ми хареса.Първоначално написано от niGGa
Пхахахахаа!Гадина!Първоначално написано от PiLeto~UbieC
![]()
Иначе донякъде пилиту килър е право!
Да скъсаш с приятеля си, с който сте ходили от дълго време наистина е болезнена и трудна стъпка.Просто трябва да седнете и да поговорите за връзката ви, да му обясниш защо искате да скъсате, че вече не изпитваш предишните чувства към него...да му кажеш, че времето прекарано с него е било прекрасно, но просто трябва да спрете да имате толкова лични отношения!Аз Съм БЪЛГАРЧЕ е прав..забрави за израза "искам да сме само приятели", от една страна защото винаги ще сте нещо повече от приятели, между вас ще има по-особена тръпка,но от друга тоя израз е супер гаден!
Друг е въпроса колко време е продължила връзката ви, имали ли сте полови контакти и т.н.Защото сексът във една връзка предполага нещо много по-сериозно...от моя гледна точка!
"Искрено и лично" ме зове!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Щом сте били дълго време заедно, добре ще е лично да му го кажеш.Имам предвид не смс,мейл, обаждане по телефона .. Поне малко респект да имаА пък и като се познавате повечко сигурно разговора ще мине по-спокойничко и ще можете да се разберете
![]()
Ami pri men stana taka. Samo che ne vednaga sled akta a 2 sedmici po-kusno kato ne se vijdahme prez tova vreme,a hodihme 1 godina i tq mi go kaza vsi4ko tva v chata. gadna pacha a?Първоначално написано от niGGa
takava zaslujava da q psuvash 3 dena nai malko mama i pikla da ea det se misli za velika shto ne i nabi shutovete be bateПървоначално написано от Анонимко
malkite pikli si mislqt che sa velik
aftorkata - kuha si be mome drugo nqma kakvo da ti kaja dano nikoga veche da nqmash seriozna i dylga vryzka ei tei da ti e gadno malka mastio![]()
Ami v interes na istinata q psuvah samo 1 den. Posle sujalqvah shtoto oshte imah chuvstva kum neq... Sega hem iskam da q ubiq hem q obi4am. Ako e vqrno tvurdenieto che vsichko se vrushta... bez da pravq ni6to 6te razbere kakvo sum izpital.
Лично аз смятам,че след сериозна връзка приятелство може да има след като е минал наистина дълаг период от време.Лично на мен когато ме заряза момчето с което бях прекарала близо година и нещо,на мен ми трябваха към 6 месеца и повече за да спра да го мразяКакто съм казвала и преди: "любовта и омразата са 2те страни на една съща монета"
Аз си мисля,че приятелство м/у вас няма да се получи засега,защото щом сте били толкова време заедно,значи той изпитва силни чувства към теб и ще му бъде кофти!
И като за край искам да ти дам един съвет от личен опит:помисли още малко дали искаш да се разделяте,по-добре му кажи,че ти трябва време-една / две седмици може и месец колкото ти е необходимо! Нищо няма да загубиш-само може да се овериш на 100% какво искаш. Зада не ти се наложи след време да пишеш тема: Скъсах го,а сега съжалявам!
![]()
Хайде късмет![]()
Просто бъди честна с момчето.Кажи, че след толкова време връзка си започнала да изпитваш по-скоро приятелско чувство отколкото любов, просто си започнала да го приемаш повече като приятел.Определено няма да му стане хубаво, затова се постарай да го кажеш по възможно най-мекия начин.Кажи, че го цениш и не искаш да изгубиш неговото приятелство, защото е ценно за теб...нещо такова му кажи, така че да разбере, че значиш нещо за него..е не това, от което той има нужда...но все пак нещо.
по принцип след дълга връзка,а дори и да е била за кратко е много трудно да си останеш приятел с дадения 4овек...дори и да сте си обещали 4е ако нищо не стане ще си останете приятели...защото от една раздяла много боли...но ако ве4е нямаш никакви 4уства към мом4ето или мои4ето просто няма смисъл да си губиш времето дори и да държиш на този 4овек и то много...
Говори с него и си кажи какво ти е на душата. Но много се съмнявам, че ще можете да останете приятели...
mi kazvash mu istinata 4e iskash ve4e da ste samo fr i vse pak si durjsh na nego no gi nqma 4uvstvata kakto predi -neshto ot sortaponqkoga sled dulga vruzka -edno priatelstvo mejdu dvamata e nai dobria variant
![]()
Просто поговори с него като големихора, ако той има акъл би трябвало да те разбере. Кажи му какво чувстваш към него сега, кажи му това, което ти е на сърцето...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?