.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Това е 1-вата коледа без ...

Zdraveite iskam da vi kaja kakwo me izmu4va i to e towa e 1-vata koleda i nowa godina bez maika mi ( Mn mi e gadno i nz kakwo da napravq .. V nqkoi slu4ei sam iskala da se samoobiq v dr da izbqgam ot nas .. no nz iskam nai mn sega po praznicite da umra ((( Mn mi lipsva znam 4e nqma kak da vurna vremeto na zad za da q vurna no nz .. ve4e nqmam jelanie za jivot
    Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.

Ня трябва да се депресираш, а още повече да самоубиваш, това НЕ Е НИКАКЪВ НАЧИН за решение на проблемите ти. По-добре се постарай да изкараш колкото се може по-добре с приятели баща ти роднини, и се радвай на майка си която си имала досега, някой хора и това са нямали....

Цитирай Първоначално написано от XaKePa
    Ня трябва да се депресираш, а още повече да самоубиваш, това НЕ Е НИКАКЪВ НАЧИН за решение на проблемите ти. По-добре се постарай да изкараш колкото се може по-добре с приятели баща ти роднини, и се радвай на майка си която си имала досега, някой хора и това са нямали....
    Така е...
    аз щах да прекарам Бъдни вечер и Коледа без майка си, заради работата и, сега ще прекарам Нова година без баща си, защото се пада на работа...
    Не плачи и вдигни глава, живота за теб продължава,... дори нея да я няма, все пак тя е около теб...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Guest
    em..i az po sashtiq nachin za 1va godina shte bada bez roditelite si te sa v chujbina i nqma nachin da sme zaedno.. i na men ponqkoga mi se e sluchvalo da iskam da se samoubiq no ne tova e nachina! samo ne pravi gluposti,zashtoto ima hora koito te obichat... takav e jivota!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Самоубийството е възможно най-смешното нещо
    по-добре ходи на психолог..

Чувството ми е напълно познато. Първата ми коледа без тати беше ужасно болезнена, но после човек свиква. По празниците обаче още ми е зле и се сдухвам.
    Но иманно заради тея трябва да продължиш. Сигурна съм че тя би дала живото си за теб, не го пропилявай така безрасъдно.

Голям фен
    Град
    на луната
    Много тъжно! Ти обаче трябва да вдигнеш глава и да занеш че тя винаги ще бъде до теб! Заради нея трябва да продължиш напред!едва ли иска детето и да страда!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nedei da pribqgva6 do takiva krainosti...s vremeto vsi4ko 6te se opravi

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    миличка наистина е много гадно на такива семейни празници родителите ти да ги няма.Но помисли че те са добре имам предвид живи и здрави са,докато има деца които не познават родителите си и никога не са прекарвали истинаска Коледа-с цялото семейство събрало се около трапезата.Има деца които това никога не са го изживявали не са имали топлината на семейството.Не се отчаиваи а помни че макар и в чужбина имаш рдители които те обичат и правят всичко за твое добро убедена съм в това.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз съм по същия начин... само че сестра ми също я няма:{
    по принцип не ми е голям проблем, знам че са добре, но по празници просто мн ми липсват...обикновено винаги сме си били цялото семейство и за първи път ще съм толкова далеч от тях точно на Коледа

ама никога не съм се опитвала да се самоубивам де
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Много тъжно! Ти обаче трябва да вдигнеш глава и да занеш че тя винаги ще бъде до теб! Заради нея трябва да продължиш напред!едва ли иска детето и да страда!
    i az mislq taka...napravi koledata si hubava zaradi maika si tq shte iska tova

Neee tq ne e v 4ujbina .. maika i e po4inala ....
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Много съжалявам че ще си без майка ти , но това не е голяма причина да се депресираш . Живота си тече неможе да го оставиш да си отиде ей така

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На мен с родителите да карам специално Нова година ми е изключително тъпо ... по добре да се събера с приятели а те да са някъде нагости - но на следващия ден да са си у дома

no_name_123
    Guest
    az karah nova godina bez baba mi, koqto po4ina na nova godina predi 1 godina i misleh 4e 6te e ujasno, no si prekarah dobre

Една нова година беЗ майка-си МОЛЯ ТИ СЕ come on ! Аз 5 години съм карал нова година беЗ баща ми,даже една година когато бях на 14 (преди една година) я карах сам шот бях във тъпата норвегия във един прост хотел ядох киви и играх на pc-to със някви китайци
    И си легнах да спа във 00:30 щото беше супер тъпо..

Голям фен
    Ама какво е станало с майка ти?Нещо не разбрах..Но е кофти да я няма на Нова година...ти на колко си?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Човекът поняся всичко .. всякаква болка . И на мен ми беше гадно , когато прекарах първата си Нова Година без най-добрия ми приятел , но няма неща , с които не се свиква .
    П.П. Сори , че правя съпоставка м/у майка и приятел , но това момче ми беше като брат :/Той винаги ще си е моят по-голям брат , винаги ще го обичам безумно много и ще ми липсва . :/ Всеки 21 декември мен сърцето ме боли .. и след това идват празници .. него го няма , знам колко е ужасно . Никога няма да го има физически до мен , но той е до мен , знам го .. кофтито е , че вървя по същия път , както и той .. и дано не ми се случи същото . :/

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си