- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Това е 1-вата коледа без ...
Zdraveite iskam da vi kaja kakwo me izmu4va i to e towa e 1-vata koleda i nowa godina bez maika mi( Mn mi e gadno i nz kakwo da napravq .. V nqkoi slu4ei sam iskala da se samoobiq v dr da izbqgam ot nas ..
no nz iskam nai mn sega po praznicite da umra
((( Mn mi lipsva znam 4e nqma kak da vurna vremeto na zad za da q vurna no nz .. ve4e nqmam jelanie za jivot
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ме обичаш не те задължавам,да ме мразиш ти разрешавам,но помни ме - ако заслужавам.
Ня трябва да се депресираш, а още повече да самоубиваш, това НЕ Е НИКАКЪВ НАЧИН за решение на проблемите ти. По-добре се постарай да изкараш колкото се може по-добре с приятели баща ти роднини, и се радвай на майка си която си имала досега, някой хора и това са нямали....
Така е...Първоначално написано от XaKePa
аз щах да прекарам Бъдни вечер и Коледа без майка си, заради работата и, сега ще прекарам Нова година без баща си, защото се пада на работа...
Не плачи и вдигни глава, живота за теб продължава,... дори нея да я няма, все пак тя е около теб...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
em..i az po sashtiq nachin za 1va godina shte bada bez roditelite si te sa v chujbina i nqma nachin da sme zaedno..i na men ponqkoga mi se e sluchvalo da iskam da se samoubiq no ne tova e nachina! samo ne pravi gluposti,zashtoto ima hora koito te obichat...
takav e jivota!
Самоубийството е възможно най-смешното нещо![]()
по-добре ходи на психолог..
Чувството ми е напълно познато. Първата ми коледа без тати беше ужасно болезнена, но после човек свиква. По празниците обаче още ми е зле и се сдухвам.
Но иманно заради тея трябва да продължиш. Сигурна съм че тя би дала живото си за теб, не го пропилявай така безрасъдно.
Много тъжно!Ти обаче трябва да вдигнеш глава и да занеш че тя винаги ще бъде до теб! Заради нея трябва да продължиш напред!едва ли иска детето и да страда!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
миличка наистина е много гадно на такива семейни празници родителите ти да ги няма.Но помисли че те са добре имам предвид живи и здрави са,докато има деца които не познават родителите си и никога не са прекарвали истинаска Коледа-с цялото семейство събрало се около трапезата.Има деца които това никога не са го изживявали не са имали топлината на семейството.Не се отчаиваи а помни че макар и в чужбина имаш рдители които те обичат и правят всичко за твое добро убедена съм в това.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
аз съм по същия начин... само че сестра ми също я няма:{
по принцип не ми е голям проблем, знам че са добре, но по празници просто мн ми липсват...обикновено винаги сме си били цялото семейство и за първи път ще съм толкова далеч от тях точно на Коледа![]()
![]()
ама никога не съм се опитвала да се самоубивам де![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Neee tq ne e v 4ujbina ..maika i e po4inala ....
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Много съжалявам че ще си без майка ти , но това не е голяма причина да се депресираш . Живота си тече неможе да го оставиш да си отиде ей така
az karah nova godina bez baba mi, koqto po4ina na nova godina predi 1 godina i misleh 4e 6te e ujasno, no si prekarah dobre
Една нова година беЗ майка-си МОЛЯ ТИ СЕ come on ! Аз 5 години съм карал нова година беЗ баща ми,даже една година когато бях на 14 (преди една година) я карах сам шот бях във тъпата норвегиявъв един прост хотел ядох киви и играх на pc-to със някви китайци
И си легнах да спа във 00:30 щото беше супер тъпо..
Ама какво е станало с майка ти?Нещо не разбрах..Но е кофти да я няма на Нова година...ти на колко си?
Човекът поняся всичко .. всякаква болка . И на мен ми беше гадно , когато прекарах първата си Нова Година без най-добрия ми приятел , но няма неща , с които не се свиква .
П.П. Сори , че правя съпоставка м/у майка и приятел , но това момче ми беше като брат :/Той винаги ще си е моят по-голям брат , винаги ще го обичам безумно много и ще ми липсва . :/ Всеки 21 декември мен сърцето ме боли .. и след това идват празници .. него го няма , знам колко е ужасно . Никога няма да го има физически до мен , но той е до мен , знам го .. кофтито е , че вървя по същия път , както и той .. и дано не ми се случи същото . :/