.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    .......
    Guest

Запознанство

Не знам дали темата е за тук,но както и да е.Тази година в моето даскалото дойдоха много нови ученици(не само от моя клас).Аз от месец някъде си падам по един,който е една година по-голям от мен,но не се познаваме.Та въпроса ми е как да се запозная с него,защото искам да завържа приятелство(поне това),ако някой има идейки да казва?!
    Благодаря ви предварително

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ми някой от неговия клас може да ти помогне...или пък сама се запознай с него
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    според мен е най лесно да се запознаеш с някой от неговия и оттам на татъка да му кажеш на него или да ти даде неговото ICQ или Skype защото там е най лесното място за запознанство

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    На живо е по-добре,все пак трябва да има малко общуване,а не всичко да става виртуално!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

.......
    Guest
    още някой няма ли да ми даде съветче?

Guest
    az da ti kaja nai-dobre e da ide6 pri nego i prosto da se zapoznaete! i v na6to daskalo ima mn novi i az taka praq nqaa da sa pritesnqaa6 poneje i dvamata ne se poznaate taka 4e nqma da te otsviri...zapoznaite se, taka se po4va, posle 6a idete na kino, posle na kafe i ... stanala rabtata

ae uspeh =D>

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    nai sigurnia na4in da vi zapoznaqt !!!
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

.......
    Guest
    Мерси,ще ви послушам и в понеделник ще ида и ще се запозная с него

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Успех

.......
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Успех

Оу,мерси

Пробвай по чата.. там е по - лесно

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Пробвай по чата.. там е по - лесно
    Както каза Bungle в ена друга тема
    "аре децата по леглата"

Отиваш и му казваш ,че искате да се запознаете , може да звучи лесно , но момчетата нямат абсолютно нищо против това(за момичетата не съм 100% сигурен все още).

Nameri nekoi koito da vi zapoznae ili prosto sama se prestara6i.nqkoii put kato minava6 pokrai nego nakarai nekoq fr-ka da te butne uj sla4ino v nego,bez da iska6 go butni ili ne6to takova nameri na4in da mu privleze6 vnimqnieto i davai natam !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Кажи поне какво е станало ... ако все още не си се запознала с него .. след като се запознаеш разкажи

Голям фен
    Град
    botevgrad
    По добре не замесвай и други хора-сама отиди и се запознай с него-така си е най-сигурно.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    sus sigurnost trqbva da idesh i da se zapoznaesh s nego...ne e koi znae kolko trudno...ama nameri koi da ti go kaje de...smisul az sum taka samo deto veche ot edna sedmica otlagam vse za utre zapoznanstvoto s edno naistina mnogo gotino momche ot daskaloto....ta vse pak...preodolei srama si.....dosta e trudno

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    sus sigurnost trqbva da idesh i da se zapoznaesh s nego...ne e koi znae kolko trudno...ama nameri koi da ti go kaje de...smisul az sum taka samo deto veche ot edna sedmica otlagam vse za utre zapoznanstvoto s edno naistina mnogo gotino momche ot daskaloto....ta vse pak...preodolei srama si.....dosta e trudno
    и аз искам да се запозная с едно момче и си викам айде днеска,айде утре и минаха две седмици...все някога да се надяваме,че ще се запозная с него.а какво да ти кажа,отиди и се запознай...нищо не губиш

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ми бас държа че си фр с някой момче от неговия клас.Аз така се запознах с едно доста свестно момче в началото на годината.Просто когато имате големи междучасия се заговаряш с този коийто виждаш че е с него прайте си малко мохабет и така между другото му казваш на другия-с тебе мисля не се познаваме-казвам се ... и той според мен няя да има нищо против
    Успех
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии или ако имате някой общ познат нека да ви запознае или пък по нета ( skype , mirc..) или отиди и му кажи "аз съм.. пр ми е" и готово а може и по хитро като му се усмихваш , говорите някакви неща и кажеш " btw аз съм.." абе не се притеснявай трябва да си смела , ако си някаква срамежлива до никаде няма да стигнеш.. в този свят..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от mercedes_bentz
    според мен е най лесно да се запознаеш с някой от неговия и оттам на татъка да му кажеш на него или да ти даде неговото ICQ или Skype защото там е най лесното място за запознанство
    Да в чата нещата са много лесни. Едно е в чата да се запознае с него, съвсем друго е на живо.

Ако се запознаеш с него, на живо, поне според мен, ще му направиш много по-добро впечатление.
    Начини много... "Абре, аз май те познавам от някъде...", вече изтърканото- "Имаш ли огънче?" и т.н. Ти решаваш как да точно да подходиш.
    Успех.

Guest
    Ako ima6 smelostta da se zapoznae6 s nego li4no go napravi! Ama ako te e sram... ne moga da ti pomogna
    Budi sebe si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си