- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated by ^npocTo^a3^f^: Идеалните родители и дом
ako ima6e vazmojnost da izbirate kade bihte iskali da se rodite i kvi bihte iskali da sa roditelite vi?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Искам да бех се родила в Германия. Баща ми да си беше същия луд фен, който си е сега. А майка ми ... хмммм майка ми да беше не толкова нервна и повече нещица да ми разрешава. Общо взето да мога да си правя каквото си поискам, обаче и да се интересуват от мен до някаква степен. Жалко, че не можем да си избираме родителите и къде се родим...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
nebih iskal da promenqm ne6to
haresvam jivota si takuv ,kakyvto e!
: AMG Corporation
::
az iskam da sum rodena v 6tatite (bez zna4enie to4no kade) i roditelite mi da sa si su6tite samo 4e maaalko po razpusnati
Аз искам да съм се родила в Италия и да живея във Венеция.Този град направо ме разбива.Много е красив.А родителите си не искам да сменям.Аз си ги обичкам такива каквито са
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Ами бих искала да се родя в Австралия.А родителите ми да са си все същите
![]()
Shtiah da iskam da sam si rodena pak v Bulgaria i maika mi da bashe istenska maika,a bashta mi e SUPER i vseki denblagodaria na gospod,che me e daril stakav bashta![]()
az haresvam kade sam se rodila,no ako mojeh da promenq na6te,bih gi napravila mn gotini i razbrani!
Аз бих се радвала ако не се бях раждала честно казано
hehe i na men mi se shte twa 4estno kazano ponqkoga!Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
a sega po temaa-bih iskal da ziweq w nekwa po-normalna dyrzawa kak veneciq naprimer a za rod. ..mi maika mi da e po-normalna i da se nerwi taka ako moje po-malko<ama nema da stane!!
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Пак в БългарияПак същите родители
Доволен съм от живота си
(досега поне
)
Az bih iskala da ne se bqh rodila v BG, a naprimer v Avstriq. Maika mi iskam da si e sy6tata, naistina tq e neveroqten 4ovek, koito vinagi e daval vsi4ko za men , za koeto sum i adski blagodarna... Vij, 6to se otnasq za ba6ta mi , 6tqh da sum 6tastliva, ako ne go poznavah ili pone be6e nqkoi dryg... Ne moga da povqrvam, 4e ima takiva hora kato ba6ta mi!!! ...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Франция.Татко Да Е Директор На Пеж0,а маика ми...абе той ба6та ми ако е директор на пежо маика нема закфо да ба4ка![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
e,4e ti nali si roden av RusiqПървоначално написано от Murderdoll
ili az ne sam razbrala ne6to...
ina4e az iskam da sam si rodena tuk v bg i da sam si sas sa6tite roditeli! haresvam gi takiva,kakvito s! mnogo pe4eni hora![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ami kakvo da ti kaja...NZ...po taq tema 6te moga da mislq tzql jivot!Imam tzqloto vreme na sveta...I vupreki vsi4ko ako imah pravo na izbor vsi4ko 6te6e da e razli4no,napulno razli4no!
Може би щях да искам родителите ми да са по често у дома си не постоянно да пътуват.Да се обичат още повече и да изглеждат още така сладко влюбени.Да имам малка сестричка(около 1 годинка).Котето не искам да си го сменям.Що се отнася до дома искам къща като на Джесика Симпсън много ме густи тая къща.И най вече мама и татко да ме пускат на повече места.Искам да си има шофъор който да ме кара където искам.Но всичко са само мечти...и може би харесвам дома и родителите си такива каквито са.
da sum si rodena tuk ili v germaniq, i da si imam su6tite roditeli, obojavam gi![]()
![]()
![]()
ami da jiveq v angliq poneje tam mi e libimoto vreme po cql den vali i e mra4no i edno sivo super qko vreme a kakvi birarii ima ... mali egati alkoholika det 6te stanai da mi davat po baq pari no ne ojasno mnogo de kolkoto samo za 20 litra bira za da moga da poe4arpa si4kite mi priqteli i sebe si da mi davat za zaskuska mnogo da mu zemat edin komp sum si haresal za 3500 $ leko e taka survar4e .... da mi kupqt muzikata za koqto me4taq 2 koloni po 700 W na JBL nai dobroto v sveta seka po 900 leva i o6te malko tehnika za o6te 2-3 bona i kirata s distorjan4e da si svirq korn po cql den i da podludqvam kom6ovcite to s teq koloni ne samo tqh ami celiq kvartal 6te podludq
ama tva nqma da se slu4i za tva ot drugata godina 6te si zema 2-te koli i kitarata kompa za 3500 $ 6te go ostavq za nqkoq druga godina i tva i edno motor4e 4e tva mi e edna ot me4tite i tva e
![]()
emi iskam da sum se rodila v ITALIQ ILI ISPANIQ. MRAZQGII.DURTUITE.nai ve4e durtata samo se djavkame.![]()
![]()
bih si bila sushtata ...... bih se rodila na sushtooto mqsto po sushtoto vreme ...a i mnogo si obi4kam godinkata na rajdane super e
![]()
моите са така амаа..............ич не са идеални...Първоначално написано от Murderdoll
![]()
ami v ITALIQ . iskam da posetq VENECIQ,RIM,i si4ki ITALIQNSKI gradove.
![]()