.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Moderated by ^npocTo^a3^f^: Идеалните родители и дом

ako ima6e vazmojnost da izbirate kade bihte iskali da se rodite i kvi bihte iskali da sa roditelite vi?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Искам да бех се родила в Германия. Баща ми да си беше същия луд фен, който си е сега. А майка ми ... хмммм майка ми да беше не толкова нервна и повече нещица да ми разрешава. Общо взето да мога да си правя каквото си поискам, обаче и да се интересуват от мен до някаква степен. Жалко, че не можем да си избираме родителите и къде се родим...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    искам наште да бяха некфи метъли
    или готици...и да не бях родена в Бг ми
    в някоя по-нормална държава
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    nebih iskal da promenqm ne6to
    haresvam jivota si takuv ,kakyvto e!
    : AMG Corporation ::

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az iskam da sum rodena v 6tatite (bez zna4enie to4no kade) i roditelite mi da sa si su6tite samo 4e maaalko po razpusnati

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Аз искам да съм се родила в Италия и да живея във Венеция.Този град направо ме разбива.Много е красив.А родителите си не искам да сменям.Аз си ги обичкам такива каквито са
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    kade bih iskala da se rodq ummmmm moje v Italia ili ne6to podobno! a za roditelite mi nz

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами бих искала да се родя в Австралия .А родителите ми да са си все същите

Shtiah da iskam da sam si rodena pak v Bulgaria i maika mi da bashe istenska maika,a bashta mi e SUPER i vseki denblagodaria na gospod,che me e daril stakav bashta

az haresvam kade sam se rodila,no ako mojeh da promenq na6te,bih gi napravila mn gotini i razbrani!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Аз бих се радвала ако не се бях раждала честно казано

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Аз бих се радвала ако не се бях раждала честно казано
    hehe i na men mi se shte twa 4estno kazano ponqkoga!
    a sega po temaa-bih iskal da ziweq w nekwa po-normalna dyrzawa kak veneciq naprimer a za rod. ..mi maika mi da e po-normalna i da se nerwi taka ako moje po-malko<ama nema da stane!!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Cyberdyne_101
    Guest
    Пак в България Пак същите родители Доволен съм от живота си (досега поне )

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Az bih iskala da ne se bqh rodila v BG, a naprimer v Avstriq. Maika mi iskam da si e sy6tata, naistina tq e neveroqten 4ovek, koito vinagi e daval vsi4ko za men , za koeto sum i adski blagodarna... Vij, 6to se otnasq za ba6ta mi , 6tqh da sum 6tastliva, ako ne go poznavah ili pone be6e nqkoi dryg... Ne moga da povqrvam, 4e ima takiva hora kato ba6ta mi!!! ...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Да съм сина на Бл Гейтс

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Франция.Татко Да Е Директор На Пеж0,а маика ми...абе той ба6та ми ако е директор на пежо маика нема закфо да ба4ка

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    e,4e ti nali si roden av Rusiq ili az ne sam razbrala ne6to...
    ina4e az iskam da sam si rodena tuk v bg i da sam si sas sa6tite roditeli! haresvam gi takiva,kakvito s! mnogo pe4eni hora
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен
    Град
    sf
    Ami kakvo da ti kaja...NZ...po taq tema 6te moga da mislq tzql jivot!Imam tzqloto vreme na sveta...I vupreki vsi4ko ako imah pravo na izbor vsi4ko 6te6e da e razli4no,napulno razli4no!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Може би щях да искам родителите ми да са по често у дома си не постоянно да пътуват.Да се обичат още повече и да изглеждат още така сладко влюбени.Да имам малка сестричка(около 1 годинка).Котето не искам да си го сменям.Що се отнася до дома искам къща като на Джесика Симпсън много ме густи тая къща.И най вече мама и татко да ме пускат на повече места.Искам да си има шофъор който да ме кара където искам.Но всичко са само мечти...и може би харесвам дома и родителите си такива каквито са.

Супер фен
    Град
    sofia
    da sum si rodena tuk ili v germaniq, i da si imam su6tite roditeli, obojavam gi

Супер фен

:)

ami da jiveq v angliq poneje tam mi e libimoto vreme po cql den vali i e mra4no i edno sivo super qko vreme a kakvi birarii ima ... mali egati alkoholika det 6te stana i da mi davat po baq pari no ne ojasno mnogo de kolkoto samo za 20 litra bira za da moga da poe4arpa si4kite mi priqteli i sebe si da mi davat za zaskuska mnogo da mu zemat edin komp sum si haresal za 3500 $ leko e taka survar4e .... da mi kupqt muzikata za koqto me4taq 2 koloni po 700 W na JBL nai dobroto v sveta seka po 900 leva i o6te malko tehnika za o6te 2-3 bona i kirata s distorjan4e da si svirq korn po cql den i da podludqvam kom6ovcite to s teq koloni ne samo tqh ami celiq kvartal 6te podludq ama tva nqma da se slu4i za tva ot drugata godina 6te si zema 2-te koli i kitarata kompa za 3500 $ 6te go ostavq za nqkoq druga godina i tva i edno motor4e 4e tva mi e edna ot me4tite i tva e

Guest

za roditelite

emi iskam da sum se rodila v ITALIQ ILI ISPANIQ. MRAZQGII.DURTUITE.nai ve4e durtata samo se djavkame.

bih si bila sushtata ...... bih se rodila na sushtooto mqsto po sushtoto vreme ... a i mnogo si obi4kam godinkata na rajdane super e

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    моите са така амаа..............ич не са идеални...

Повече от фен
    ami v ITALIQ . iskam da posetq VENECIQ,RIM,i si4ki ITALIQNSKI gradove.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си