- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обърква ме държанието й
Здр. Ето я накратко и моята история: Познавам ч одавна, ама от скоро ме привлича. Писахме си мили СМС-чета, видяхме се 2-3 пъти, но от около 1-2 седмици тя спря да пише и да ме търси. Последният път като и писах да се видим не ми отговори, в последствие разбрах, че е била на екскурзия и няма пари в тела! Реших да изчакам тя да ме потърси, ама...тя не пише! И сега съм объркан... Уж всичко вървеше добре, ама ...Какво да правя сега?
не мога да повярвам! аз имам почти същия проблем. но съм решила да не го търся. да го оставя намира както иска май той.
просто мой съвет- колкото и да е трудно разбира се- не очаквай много от хората. защото после разочарованието винаги е по-голямо от колкото си заслужава. хората са си просто егоцентрични. не им пука за чувствите на другите. после си казваш: ех поне да ми беше казал че не иска да разговаря вече с мен. но предполагам не го правят защото не са сигурни в себси. и те не знаят как да постъпват, как да се държат. предполагам че тя е объркана. но не мисли много върху това, гледай хората около себе си. не гледай на телефона, сто пъти на ден за да видиш че тие изпратил смс. това е....![]()
obadii se i q pokani
Обади й се. Ако ти откаже, най-вероятно вече е загубила интерес
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
може би има основателна причина да постъпва така. а ако не, то значи не иска да продължавате отношенията си. трети вариант няма!