- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви качества?
Какви качества(според вас момичета) трябва да притежават момчетата? Тва дето трябвало да сме били мили го знам дайте нещо по задълбочено като отговор [/b]
Уважението според мен е на първо място.
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Подкрепям с 2 ръце \Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
/
dobre drygonogo mi e interesno mnogo dobra tema
SamO kApoN mI DaI
Ami ako trqbva da gi klasificiram po nqkak1v na4in, to na p1rvo mqsto trqbva da me uvajava, sled tova trqbva da umee da pravi kompromisi i da umee da misli ne samo i edinstveno za sebe si. Na treto mqsto moje bi slagam tova da moga da raz4itam na nego i kato na priqtel i otdelno da me razbira, da me podkrepq i opredeleno trqbva da bede mom4e na mqsto, a ne nqkak1v liglio...![]()
![]()
Ами освен мил,което ти си посочил той трябва да е внимателен,очарователен,да му имам доверие-да го е заслужил...да има чувство за хумор,да бъде добър и още много,но аз се радвам,че съм попаднала на идеала ми за момче.
otgovoren, 4uvstven i vnimatelen
Ами .. както често се случва моето мнение е по-различно. Според мен на първо място трябва да уважава себе си и да има достойнство, а не да ми "ходи след задника" и да прави каквото му кажа или каквото искам. Защото ако едно момче не може да си държи на думата и да има някаква твърда позиция .. какво момче е тогава??? След това започват тривиалните - чаровен, мил (но не да прекалява), забавен, интелигентен...![]()
Мил, отговорен, да излъ4ва сигурност и да знаеш 4е можеш да раз4иташ на него за вси4ко, забавен и .... ми нз, 4увствителен, ама не прекалено 4е 4ак да го избива на лигня...
![]()
Робинята на Quench
bix dopulnila i iskren... s men pone...Първоначално написано от fifi_friend
Не че искам да звуча не скромно, ама отговарям на горе посочените неща.![]()
![]()
Черен Принц
пффффффф стига глупости и последния простак да е щом си е мой и аз съм си го избрала няма да ме интересува дори да е най-не4увствителният мъж на Земята![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Освен че мнението ти е оригинално смятам че има много вложен мозък в него момичета като тебе ме радват искрено.Първоначално написано от Th3WildAng3l
ами като отговаряш на изискванията що пишеш във форума за любов?Първоначално написано от dream_dragon
факта че е твой зна4и 4е си го избрала, което значи че си имала все пак някакви критерииПървоначално написано от alice sw
Нещото не те разбрах, защо да не пиша?Първоначално написано от vvs_go
Черен Принц
Забравихте и че тряя да има кинтеро.
2т. системно