- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моя проблем
Преди време бях пускала доста теми за първта си любов...в продължение на година и нещ опитах да го върна,но той не искаше... СЛед тва срещнах друго момче и той ми помогна да забравя напълно бившия и да се влюбя в него...Но сега сам мн объркана...Преди 2 години се запознах по чата с едно момче оказа се от компанията на мойто гадже (бившия ми) казваше се Георги...не ми направи впечтление и само с 2-3 пъти си чатихме...след година от няколко басика в един канал той ми се включи и аз го питах какво исак и продължавахме да се басикаме и той ми каза,че мен иска...мислех,че сично е басик,но излезе че ме харесвал мн вреем още от снимките...аз даже и името му не помних и бях останала с впечатление,че е 89 набор...оказа се че е на 21...И така в продължение на седмица ме сваляше.Харесах го много но не исках да излизам с него щот нямаше снимка и беше приятел на бившия ми които тогава мн обичах.И без снимка се реших да се запозная с него,очаквах да се запозная с някакав смотаняк,но се запознах със страшно мило,чуствително и красиво момче...абе готин батко.Още не мога да забравя как ме гледаше и как ми говореше.Не знам как се беше престрашил да се види с мен при положение един негов приятел,който отрязах му казал"росица е мн красива,но прекалено умна за жена и мн мъже върти на малкия си пръст,обича росен и едва ли ще те хареса и ако те хареса ще те използва"...На първата среща се целунахме и той ми каза че след 3 дена заминава за Португалия за 4 месеца,стана ми мн гадно но ко да кажя...на другия ден не ме потърси,на другия аз пък бях заета,а на третия си видяхем и прекарахме страхотно...И така той замина да живее и работи в Португаляи за 4 месеца,които от 4 станаха на 7През етзи 7 месеца всичко стана супер,голяма любов,постоянно ми казваше,че ме обича,че не може без мен,че съм единствена,но аз се дърпах....не занм ко ми ставаше на моменти си мислех "а не тоя не е за мен искам нещо по готино" мислех тапи неща,често се карахме и винаги се събирахме и любовта беше огромна след това,сякаш секи скандал ни правеше по близки...опознах го мн добре,всичко ми прощаваше.Такива номера му бях вартяла,за глупости се сардех и тои се сардеше 2-3 седмици и проштаваше винаги...имаше нет у тях и винаги влизаше макар да беше мн уморен след работа,по цели нощи си чатихме.Но тогава направих огромна грешка,доста пъти можех да бъда с друг но издържах макар приятеля ми да беше на 7000 км от мен...харесах си едно момче и от чат на чат и го познавах на живо и почнаха кафетата...и станахме гаджета в продължение на 2 седмици...беше огромна грешка и казах на гошо,щот така или иначе щеше да разбере и по-добре от мен.Реагира ужасно явно любовта му към мен беше огромна...но след 2 седмици ми прости и пак се събрахме и се прибра в Б-я....нищо,че сме от два различна града(1 км разтояние един от друг)той има кола и в продължение на седмица се виждахем секи ден,запознх го с мойа комапния и всичко беше перфектно,но уви сега не е така...не съм му давала поводи..първо 3 дена не ме търсеше смси,призванявания,няма отг от него и аз се побърках,званнах му и излязохме.Като го попитах защо не ме е тарсил той каза щото аз сам му казалач,е тея дни мн ще уча и да не ме претеснявал...е простих му но от тогава не съм го виждала...като сме заедно супер голямата любов,но не сме се виждали вече 2 седмици и за тея 2 седмици аз получих сам 3 призванявания и един пат влезе в чата...не нзам дали да му вярвам,че е мн зает и само през ноща излзиа с приятели,а аз вечер наще не ме пускат да излизам макар че съм на 18 се пак имам уроци...Дали да му вярвам,че е зает или ме лъже,мисля,че е искрен ама ква е тази любов напоследак.В чата се държеше сякаш съм най-голямата му любов в живота му,колко и да е зает дори за един смс да няма време..мн съм объркана...имам нужда от съвет =D>
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ами.. освен да му повярваш.. каква друга възможност имаш ?
абе ти че имаш - имаш, ама човека доколкото разбирам не ти е давал никви поводи за съмнение.. нали? струва ми се некъф свестен и ми се струва,че наистина има чувства към теб.. радвай се на такова момче,защото такива като него рядко се срещат..
а това,че не те е търсил там няколко седмици / или дена не разбрах/ и обяснението му е,че не е искал да те притеснява.. го оправдава според мен.
обади му се ти и кажи,че искаш да се видите,ако той има възможност..да видим какво ще отговори![]()
ами в крайна сметка никога не можеш да бъдеш на 100 % сигурна в някой човек. ти не си му нито в главата, нито в сърцето за да си наясно какво става с него. но освен да му повярваш, в този случей друго не може да се направи. хубаво е да поговориш с него, но не в чата, а очи в очи. ако те лъже непременно ще го уловиш. засега просто се постарай да му имаш доверие
napisa cql romana a otgovora na tva samo ti go znai6 no spored mene te ebava
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY