.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    mishchicata:P
    Guest

priqtel ili neshto poveche?

privet na vs shte vi razkaja na kratko za situaciikata,che ima mn dr interesni temi za gledane..ta ima edno momche,s koeto se zapoznahme oshte min lqto i v samoto nachalo toy sqkash me haresa ili taka mi se e storilo nz..no az hodeh s negov pr i vedn1j,kogato bqhme az toy,moqt pr i momichetata ot konpaniqta mi i toy doide pri men i kaza,che s1m mn hubava i pita,dali moje da me celune..az super mn se ochudih i kazah NE,toy popita da me preg1rne,no pak go otrqzah..kogato sk1sah s pr mi,razbrah,che tova v1prosnoto momche,kazalo che s1jalqva za nas,poneje mn sme si hodeli..i taka 6 meseca ne go bqh vijdala do vchera,poiska mi tela i kaza,che kato idva,poneje jivee v dr grad shte mi se obadi..a az s1m v super loshi otnosheniq s negovite pr i ako razberat,che toy e izlizal s men biha se qdosali..vie kakvo mislite?pr li iska da sme ili neshto poveche?misi na vs za tova che go prochetohte

Определено иска да сте повече от приятели.Поне тва е моето мнение.А и нали знаеш че е трудно момче и момиче да са само приятели Ако и ти го харесваш действай А относно приятелите му-те са друго нещо и нямат право да се месят във вашите отношения.

Мега фен Аватара на iiirish
    само като гадаеш няма да спечелиш нищо. той определено е изпитвал нещо към теб, но това е било преди доста време. а през тези месеци много неща могат и сигурно са се променили. така че ще разбереш намеренията му само при общуването си с него! успех

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Neznam zashto taka si mislq ama prosto te haresva kato chovek i zasega ne iska da ima neshto poveche. Spored men e taka nz

=)

6 meseca ne sa malko....no ako naistina si mu bila simpatichnaa predi taq simpatiq nemoje da izcheznee byrzoo...e zavisi i ot chovekaa noo..po princip.... A zashto da nemoje momiche i momche da sa samo priqteli?Spored men daje s momche povech emojesh da si spodelish otkolkoto s momiche
    Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!

Не че е невъзможно но повечето пъти няма искрено приятелсво между момче и момиче

Определено иска нещо повече от това да сте само приятели

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Хм .. трябвало е да го прегърнеш и целунеш .. да не ти пука

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    miiiiiiiiiiiiii ti si eno tupo pi6leme ... mom4eto kak moi da ta iska *urva kato tebe eee 1 nqma pita ne6to normalno bahti ili nqkvi adskite nadufki 100 mom4eta ili nekvi neopitni pf
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    miiiiiiiiiiiiii ti si eno tupo pi6leme ... mom4eto kak moi da ta iska *urva kato tebe eee 1 nqma pita ne6to normalno bahti ili nqkvi adskite nadufki 100 mom4eta ili nekvi neopitni pf
    neshto da ti hlopa?????? ne me poznavash..leleeeee,mn si zle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си