.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

milo_Pilence
    Guest

zaslujavat li da sa mi priqteli?

Prez lqtoto 4-5 momi4eta koito uj mi se pi6eha za nqkvi priqtelki ot 4ista jenska zavist spored mene napraviha nekrolog s moq snimka na koito izglejdam kato nadrusana ama prosto sum si bila pritvorila o4ite i napisali otdolu nqkuv obiden tekst i go zalepili (nekrologa) v kvartala. Nqmate si i na ideq kak se po4uvstvah kogato razbrah. 4ast ot momi4eta doidoha i mi se izviniha ama ne vsi4iki. Sega blizi 4 meseca po kusno si govorq s tqh, oba4e zaslujavat li? trqbva li da obru6tam vnimanie na takiva licemeri i dvuli4nici

Guest
    eeeeleleleeeeeeee kvo li veche ne napraiha tiq hora we.... tva e mladeshta varvi kum izvrashtenie...chak puk nekrolog kvi sa teq brutalshtini we.... i tva sym pochti sigurna che sa momicheta na moqta vyzrast...16 godini.... (15-16 nai-mn 17) im davam

milo_Pilence
    Guest
    ...16 godini.... (15-16 nai-mn 17) im davam
    po losho e na 12/13 4e ednoto be6e na 10

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Leleeeeeeee kvo stava s taq mladej te vmest s kukli4ki da si igraqt nekrolozi lepqt I ti pita6 dali zaslujava da sa ti priqtelki?4e ima li nujda vaob6te da pita6???Moje da si govorite i da ste poznati,ama priqtelki????????

Повече от фен
    лятото в махлата мислехме да направим плаката с снимка на едно момиче и на него да пише WANTED!!! , идеята беше много забвана, ама не се осъществи ахахахаххаха Сега с т'ва момиче най-добри приятелки.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Ебати тъпите курви са тея

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    uajssssss-bolni mozaci sa teq tvoi "PRIATELKI" i mislq 4e ne zaslujavat da sa takiva za teb tazi tqxna postupka e napravo... nqmam dumi- egati priatelstvoto... zareji gi

Не си струва
    Как се дразня на този тип хора

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    ebax gi v tapanarkite licemerki!!!ti luda li si ???az ako bqx na tvoe mqsto otdavna da sum gi prebila ot boi!!!ne si struva dori da govorish s tqx!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Мега фен Аватара на koalka
    Е как можеш да питаш?Естествено,че не заслужават.

Forslor
    Guest
    Ц-ц-ц-ц по един курбан и по едно жито тря ги почерпиш твойте приятелки, напраи ли са си труда да ти направят никролог щот много та обичат и ценят пък ти ще им се сърдиш (е нищо ,че си жива и здрава ,но по важен е жеста)

... и ся по сериозно - е*и им майката.

Оо тия определено не си заслужават! аз се чудя за тва, че ми разказаха 2-3 тайни, остава за такова нещо Оо

Spored men trqbva da im dade6 o6te 1 6ans da se dokajat kato priqtelki. A postupkata ima e otvrutitelna, no si mislq 4e ne sa si pomislili kak 6te se po4yvstva6 i sa go priemali za igra.
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    каква игра е това- да направиш никролог на някой, който ти е УЖ приятел...ебати двуличните курви дето са тия...тооо наистина женската злоба край няма! Според мен тия не заслужават даже да ги погледнеш, ама ти си решаваш..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

kazah igra za6toto i moite priqteli v mahlata bqha napravilinikrolog, samo 4e na ky4e
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

инка
    Guest
    простотия! нищо друго
    бъди над тези неща, ако можеш, ако пък смяташ че са ти на нивото- бъди с тях ... до следващия им жест

Повече от фен
    Град
    sofia
    emi de da znam,oba4e adski gadno sa postypili,i az mn se drazna na moite priqteli 4e ponqkoga mi govorqt zad gyrba i azse vbesqvam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е как можеш да питаш?Естествено,че не заслужават.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами те сега може да се разкайват, но да са мислили преди да са го направили това! Не те заслужават като приятелка, плюс това ако им простиш може втори път да ти направят нещо гадно от тоя сорт

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си