.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

КОГА Е КЪСНО ДА КАЖЕШ "ОБИЧАМ ТЕ" ?

Кажете си мнението, дайте за пример някой или случка с някой (дори и да е измислица).Някои ще кажат, че "ОБИЧАМ ТЕ" не е достатъчно...кажете си мнението!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    кфооооооо ? нищо не ти схванах.. о_0
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

bUbOlEcHiTu
    Guest
    nz do kolko te razbrah,no misla che "obicham te" ne stiga,kogato e samo na dumi,vinagi trqbvat i deistviq..nz razbrala li s1m

не че нещо ама би ли обяснила малко по- подробничко какво искаш да ни кажеш

Guest
    И аз почти нищо не разбрах, но никога не е късно да кажеш "Обичам те".

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Късно е да кажеш "Обичам те", когато чувствата на партньора ти са изтинали. Много хора изпитват силни чувства, но не могат да ги признаят, споделят. След време обаче, когато се пристрашат и признаят за любовта, тогава вече може да е късно, защото на отсрещния човек вече може да му е писнало да чака... Аз така разбрах въпроса Иначе по принцип никога не е късно да кажеш "Обичам те!", дори да останеш неразбран. По-добре да го кажеш късно, отколкото никога и след това цял живот да съжаляваш за нещата, които не си имал смелостта да изречеш!

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Късно е да кажеш обичам те,когато вече се колебаеш дали наистина обичаш човека срещу теб.Късно е и когато той вече не изпитва същото..
    Fuck me,i am famous!

Аз познавам хора които ей така казват на всеки Обичам те . Но не трябва да е така обичта е едно много мило и хубаво чувство което наисти трябва да е така а не да казваш на някой от чаТА който дори не си виждала че го обичаш.ТЪПО Е. аз съм казвала само на 3 човека че ги обичам и тримата са ми били гаджета и то с дота стабилна връзка но винаги има тъжен финал.Примерно :
    аз имах приятел който живееше в Милано и се срещахме само зимата и лятото но винаги когато сме заедно ни е много приятно.И понеже аз немога да си седа самичка докато той го няма си намерих друг който ми е ей така само за удоволствие и Емо(италианеца) ме видя да се натискам с другото момче в една кръчма и се разделихме.Аз имам доста такива подобни случки

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az mnogo zakysnqh s "Obicham te" ... I sega shte ti razkaja istoriata..

Haresvah go.. i toi me haresvashe.. I zapochnahme da izlizame.. Stanahme mnogo blizki.. No toi vse se strahuvashe da ne stane fal i da go zareja.. Ne beshe siguren v men.. i v chuvstvata mi.. Ne iskashe da strada.. Govoreshe mi za seriozna vryzka...... I kakvo napravih az? Ne uspqh da mu dokaja kakvo vsyshnost oznachavashe za men... Sled mesec nqkyde mu kazah che iskam da govorim.. Syglasi se.. Vidqhme se i govorihme mnogo.. Kazah mu "OBICHAM TE" .. no tia dumi sqkash ne go dokosnaha.. I poveche ne pojela da byde s men.. Bqh go zagubila ... Zavinagi ! :P

Фейнтмен
    Guest
    Az mnogo zakysnqh s "Obicham te" ... I sega shte ti razkaja istoriata..

Haresvah go.. i toi me haresvashe.. I zapochnahme da izlizame.. Stanahme mnogo blizki.. No toi vse se strahuvashe da ne stane fal i da go zareja.. Ne beshe siguren v men.. i v chuvstvata mi.. Ne iskashe da strada.. Govoreshe mi za seriozna vryzka...... I kakvo napravih az? Ne uspqh da mu dokaja kakvo vsyshnost oznachavashe za men... Sled mesec nqkyde mu kazah che iskam da govorim.. Syglasi se.. Vidqhme se i govorihme mnogo.. Kazah mu "OBICHAM TE" .. no tia dumi sqkash ne go dokosnaha.. I poveche ne pojela da byde s men.. Bqh go zagubila ... Zavinagi !
    - ETO ZA TOVA GOVORQ V TEMATA! A I AZ SAM MOM4E!

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Хм....ами по принцип казано от подходящия човек ПОЧТИ никога не е късно..но ако ти го казва някой др...никога не е подходящо времето
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Никога не е късно за нищо , ако човека до теб те обича независимо кога му го кажеш дори и след раздялата ще те приеме Но никога не казвай думата "обичам те" ако не изпитваш силни чуства
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    nikoga ne e kusno da kaje6 obicham te za6toto as go kazah v o4ite na 4ovek koito ne me obicha,no ne mi puka ot tova sega toi e na qsno s vsi4ko i vupreki 4e ne sme zaedno mi po dobre 4e toi go znae.pomni 4e tezi dve dumi "Obicham Te" nikoga nqma da budat izli6ni ot re4nika ti,pomni go i se starai da kazva6 kolkoto e vuzmojno po 4esto na bliskite ti obivham te!...

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Късно е да кажеш "Обичам те", когато чувствата на партньора ти са изтинали. Много хора изпитват силни чувства, но не могат да ги признаят, споделят. След време обаче, когато се пристрашат и признаят за любовта, тогава вече може да е късно, защото на отсрещния човек вече може да му е писнало да чака...
    Аз съм закъснявала по този начин,само че на момчето не му писна,а просто замина за друга държава.Сега съм му казвала милиони пъти обичам те ама ..... Ще се видим сигурно след 20-30 години...Поне ще си останем приятели завинаги!

Не , според мен никога не е късно да кажеш на някого "Обичам те" , стига да е искрено ...... И понякога едно "Обичам те" може да означава много , но ако чувствата са охладнели или го казваш само за да задържиш даден човек до теб не означава нищо .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Голям фен
    Град
    София
    Никога не е късно, стига да е искрено, а не казано па навик или с цел да задържиш някого насила

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Kusno e da se kaje OBICHAM TE kogato znaesh 4e 4oveka otsreshta ne te obicha VECHE...i daje te nenavijda sled vruzkata vi... /ima takiva slu4ai/ togava ve4e tova "obi4am te" nqma da zna4i nishto za nego..gubi smisul

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Никога не е късно

Голям фен
    Никога не е късно да кажеш ,,Обичам те''.Това са думи ,които всеки човек иска да чуе,думи ,които могат да те накарат да се усмихнеш,да се чувстваш щастлив... Но все пак това са само думи?А кой вярва на думи .... ?
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    prava e nikoga ne e kusno da kage6 obi4am te \/ =D> =D> =D> =D> =D>
    Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.

Iven Freeks Need Love!!

Мега фен Аватара на iiirish
    късно е когато вече доверието в теб е изгубено, късно е когато една погрешна стъпка ти е струвала любовта, късно е когато вече няма връщане назад и когато няма прошка...

Kasno e da kaje6 Obi4am te kogato si naranil dadeniq 4ovek,kogato,makar i da si go 4uvstval,ne si pokazval obi4ta si,a dori obratnoto-s postapkite si si go ubejdaval za bezrazli4ieto si.
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Нещо не разбрах
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    ami kysno e kogato ve4e 4uvstvata gi nqma v teb

AMAN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си